LAJMI I FUNDIT:

Ardian Gola

27 Artikuj

Kastrati i PDK-së paralajmëron dërgimin në Kushtetuese: Projektligji për tekste shkollore u kontrabandua, përmbajtja e tij është skandaloze

Kastrati i PDK-së paralajmëron dërgimin në Kushtetuese: Projektligji për tekste shkollore u kontrabandua, përmbajtja e tij është skandaloze

Arsim
Opozita thotë se Projektligji për tekste shkollore u kontrabandua në Kuvend, çfarë thonë ministrja Nagavci e deputeti i LVV-së?

Opozita thotë se Projektligji për tekste shkollore u kontrabandua në Kuvend, çfarë thonë ministrja Nagavci e deputeti i LVV-së?

Arsim
“I kontrabanduar”, Projektligji për tekste shkollore procedohet në Komisionet e përhershme, opozita bojkoton mbledhjen

“I kontrabanduar”, Projektligji për tekste shkollore procedohet në Komisionet e përhershme, opozita bojkoton mbledhjen

Arsim
Vendimi për pronat e Manastirit të Deçanit, Gola i LVV-së: Po konsolidohet ndërkombëtarisht shtetësia e Kosovës

Vendimi për pronat e Manastirit të Deçanit, Gola i LVV-së: Po konsolidohet ndërkombëtarisht shtetësia e Kosovës

Kosovë
Krerët e SBASHK-ut takohen me Golën, shprehin shqetësimet lidhur me ndryshimet në skemën pensionale

Krerët e SBASHK-ut takohen me Golën, shprehin shqetësimet lidhur me ndryshimet në skemën pensionale

Arsim
“Efekti drogave”, Bekë Berisha ironizoi me deputetët e LVV-së, i përgjigjet Ardian Gola

“Efekti drogave”, Bekë Berisha ironizoi me deputetët e LVV-së, i përgjigjet Ardian Gola

Politikë
Mos pjesëmarrja në seancën për tekstet shkollore, LVV: Nuk marrim pjesë në diskutimet ku ka cilësime si dështim i Qeverisë

Mos pjesëmarrja në seancën për tekstet shkollore, LVV: Nuk marrim pjesë në diskutimet ku ka cilësime si dështim i Qeverisë

Kosovë
Mbajtja e Testit të Maturës dhe atij të Arritshmërisë me shumë parregullsi, Gola: Kostoja është e madhe, gjeneratat po kalojnë

Mbajtja e Testit të Maturës dhe atij të Arritshmërisë me shumë parregullsi, Gola: Kostoja është e madhe, gjeneratat po kalojnë

Arsim
Deputeti i LVV-së për Ramën: Edhe vizat na i kish vendosë po të mos frikësohej që i rrezikohet pushteti

Deputeti i LVV-së për Ramën: Edhe vizat na i kish vendosë po të mos frikësohej që i rrezikohet pushteti

Kosovë
Situata në veri, Gola kritikon opozitën për qasjen: Nuk ka përdorim të forcave policore kundër komunitetit serb, i vetmi problem është Beogradi zyrtar

Situata në veri, Gola kritikon opozitën për qasjen: Nuk ka përdorim të forcave policore kundër komunitetit serb, i vetmi problem është Beogradi zyrtar

Kosovë


mob5