LAJMI I FUNDIT:

Ardian Cuculi

21 Artikuj

Zyrtare: Ardian Cuculi kalon te Shkëndija

Zyrtare: Ardian Cuculi kalon te Shkëndija

Supërliga
Formacioni i xhiros së 20-të në BKT Superligën e Kosovës

Formacioni i xhiros së 20-të në BKT Superligën e Kosovës

Superliga
Formacioni i javës së 14-të në BKT Superligën e Kosovës

Formacioni i javës së 14-të në BKT Superligën e Kosovës

Superliga
Formacioni i javës së 12-të në BKT Superligën e Kosovës

Formacioni i javës së 12-të në BKT Superligën e Kosovës

Superliga
Formacioni i javës së 24-të në Superligën e Kosovës

Formacioni i javës së 24-të në Superligën e Kosovës

Superliga
Formacioni i vitit 2020 në Superligën e Kosovës në futboll i zgjedhur nga trajnerët

Formacioni i vitit 2020 në Superligën e Kosovës në futboll i zgjedhur nga trajnerët

Superliga
Telegrafi Sport zgjodhi më të mirët e vitit 2020 në Superligën e Kosovës

Telegrafi Sport zgjodhi më të mirët e vitit 2020 në Superligën e Kosovës

Superliga
Është operuar me sukses Ardian Cuculi, mungon gjashtë javë

Është operuar me sukses Ardian Cuculi, mungon gjashtë javë

Superliga
Formacioni i javës së 14-të në Superligën e Kosovës

Formacioni i javës së 14-të në Superligën e Kosovës

Superliga
Formacioni më i mirë i javës së XI-të në Superligën e Kosovës

Formacioni më i mirë i javës së XI-të në Superligën e Kosovës

Superliga
Formacioni më i mirë në IPKO Superligë për sezonin 2019/2020

Formacioni më i mirë në IPKO Superligë për sezonin 2019/2020

Superliga
Formacioni më i mirë i javës së 30-të në IPKO Superligë

Formacioni më i mirë i javës së 30-të në IPKO Superligë

Superliga
Formacioni më i mirë i javës së 25-të në Ipko Superligën e Kosovës

Formacioni më i mirë i javës së 25-të në Ipko Superligën e Kosovës

Superliga
Drita nuk ndalet me rinovime, Cuculi vazhdon kontratën

Drita nuk ndalet me rinovime, Cuculi vazhdon kontratën

Superliga
Formacioni më i mirë i javës së 22-të në IPKO Superligë

Formacioni më i mirë i javës së 22-të në IPKO Superligë

Superliga
Nga Bekaj te Busic: Ky është formacioni më i shtrenjt nga Superliga e Kosovës

Nga Bekaj te Busic: Ky është formacioni më i shtrenjt nga Superliga e Kosovës

Superliga
Zyrtare: Ardian Cuculi kalon te Drita

Zyrtare: Ardian Cuculi kalon te Drita

Superliga
Cuculi: Nuk humbëm nga Milani, mësuam prej shtatë herë kampionit të Evropës

Cuculi: Nuk humbëm nga Milani, mësuam prej shtatë herë kampionit të Evropës

Serie A
Cuculi, Zahov dhe Alimi shpresojnë për fitore ndaj Milanit (Video)

Cuculi, Zahov dhe Alimi shpresojnë për fitore ndaj Milanit (Video)

Venhar Ramadani
Cuculi: Shkëndija e do Kupën

Cuculi: Shkëndija e do Kupën

Supërliga
“Shkëndija” i dorëzon ndihmat në Hasanbeg (Foto)

“Shkëndija” i dorëzon ndihmat në Hasanbeg (Foto)

Venhar Ramadani