LAJMI I FUNDIT:

Ardian Arifaj

34 Artikuj

Liberalizimi i vizave për Kosovën në rend dite në BE më 13 tetor – në rast të vendimit pozitiv, kur do të munden qytetarët të udhëtojnë pa viza?

Liberalizimi i vizave për Kosovën në rend dite në BE më 13 tetor – në rast të vendimit pozitiv, kur do të munden qytetarët të udhëtojnë pa viza?

Kosovë
Në rast të vendimit pozitiv, kur do të munden qytetarët të udhëtojnë pa viza? Flet analisti Arifaj

Në rast të vendimit pozitiv, kur do të munden qytetarët të udhëtojnë pa viza? Flet analisti Arifaj

Kosovë
Arifaj: Nëse KFOR-i ndërhynë në veri, Kosova dëmtohet politikisht

Arifaj: Nëse KFOR-i ndërhynë në veri, Kosova dëmtohet politikisht

Kosovë
A janë zhdukur dokumente nga Presidenca e Kosovës?

A janë zhdukur dokumente nga Presidenca e Kosovës?

Kosovë
Analistët debatojnë rreth përplasjeve Kurti-Vuçiq në Bruksel, përmendin zgjedhjet në Kosovë e Serbi si ndër faktorët e tensionit

Analistët debatojnë rreth përplasjeve Kurti-Vuçiq në Bruksel, përmendin zgjedhjet në Kosovë e Serbi si ndër faktorët e tensionit

Kosovë
Dialogu Kosovë-Serbi, ndërmjet ndryshimeve politike dhe zgjedhjeve të reja

Dialogu Kosovë-Serbi, ndërmjet ndryshimeve politike dhe zgjedhjeve të reja

Kosovë
Arifaj: S’ka bisedime sekrete me Serbinë, përcaktimi i kufirit sjell vetëm të mira

Arifaj: S’ka bisedime sekrete me Serbinë, përcaktimi i kufirit sjell vetëm të mira

Kosovë
Këshilltari i Thaçit: Dialogu ende s’ka hyrë në fazën finale

Këshilltari i Thaçit: Dialogu ende s’ka hyrë në fazën finale

Kosovë
Arifaj: Gjatë gushtit nuk do të ketë takim mes Thaçit e Vuçiqit në Bruksel

Arifaj: Gjatë gushtit nuk do të ketë takim mes Thaçit e Vuçiqit në Bruksel

Kosovë
Arifaj: Me ratifikimin e Demarkacionit i hapim rrugë liberalizimit të vizave

Arifaj: Me ratifikimin e Demarkacionit i hapim rrugë liberalizimit të vizave

Kosovë
Ekspozita që shpalos historinë e Kosovës (Foto)

Ekspozita që shpalos historinë e Kosovës (Foto)

Kosovë
Presidenti Thaçi kërkon dialog më dinamik

Presidenti Thaçi kërkon dialog më dinamik

Kosovë
Presidenca tregon për temat që do të bisedojnë Thaçi dhe Vuçiqi në Bruksel

Presidenca tregon për temat që do të bisedojnë Thaçi dhe Vuçiqi në Bruksel

Politikë
Arifaj: Mandatari i dytë për krijimin e Qeverisë, në dorën e Presidentit (Video)

Arifaj: Mandatari i dytë për krijimin e Qeverisë, në dorën e Presidentit (Video)

Politikë
Arifaj: Ende nuk ka vendim për thirrje të seancës konstituive (Video)

Arifaj: Ende nuk ka vendim për thirrje të seancës konstituive (Video)

Politikë
Nuk ka datë se kur do të mbahet seanca konstituive

Nuk ka datë se kur do të mbahet seanca konstituive

Politikë
Ideja e Thaçit për dialog të brendshëm, vështirë e realizueshme

Ideja e Thaçit për dialog të brendshëm, vështirë e realizueshme

Politikë
Shoqatat e të pagjeturve me qëndrime kontradiktore për komisionin e inicuar nga Thaçi (Video)

Shoqatat e të pagjeturve me qëndrime kontradiktore për komisionin e inicuar nga Thaçi (Video)

Kosovë
Këshilltari i Thaçit: Komisioni për të vërtetën e pajtimin nuk është zëvendësues i dialogut (Video)

Këshilltari i Thaçit: Komisioni për të vërtetën e pajtimin nuk është zëvendësues i dialogut (Video)

Kosovë
Tash në RTV Dukagjini, “Përballje”: A do të gjejë përkrahje komisioni i Thaçit për të vërtetën dhe pajtim? (Video)

Tash në RTV Dukagjini, “Përballje”: A do të gjejë përkrahje komisioni i Thaçit për të vërtetën dhe pajtim? (Video)

Kosovë
Arifaj: Ka ardhur koha për të vërtetën

Arifaj: Ka ardhur koha për të vërtetën

Politikë
Proceset e reformës zgjedhore, të inicuara nga Thaçi, vazhdojnë pa opozitën

Proceset e reformës zgjedhore, të inicuara nga Thaçi, vazhdojnë pa opozitën

Politikë
Reformat zgjedhore të iniciuara nga Thaçi po vazhdojnë, por pa opozitën

Reformat zgjedhore të iniciuara nga Thaçi po vazhdojnë, por pa opozitën

Kosovë
Edhe 17 vjet pas luftës nuk duhet të zgjasë agonia e familjarëve të të pagjeturve

Edhe 17 vjet pas luftës nuk duhet të zgjasë agonia e familjarëve të të pagjeturve

Kosovë