LAJMI I FUNDIT:

Arben Vitia

640 Artikuj

S’ka sigurime shëndetësore as nga Qeveria Kurti

S’ka sigurime shëndetësore as nga Qeveria Kurti

Kosovë
Mbi 1 milion euro investime – përurohen renovimet në Klinikën e Urologjisë

Mbi 1 milion euro investime – përurohen renovimet në Klinikën e Urologjisë

Kosovë
Anulimi i Listës së produkteve medicinale, Vitia thotë se nuk do të ketë rritje të çmimit të barnave

Anulimi i Listës së produkteve medicinale, Vitia thotë se nuk do të ketë rritje të çmimit të barnave

Shëndetësi
​Nënshkruhet marrëveshja 37 milionë euro për ngritje të shërbimeve shëndetësore dhe të edukimit të hershëm

​Nënshkruhet marrëveshja 37 milionë euro për ngritje të shërbimeve shëndetësore dhe të edukimit të hershëm

Financa
​Rifillon puna në katër repartet e rinovuara në Gjinekologji, investim në vlerë 5.5 milionë euro

​Rifillon puna në katër repartet e rinovuara në Gjinekologji, investim në vlerë 5.5 milionë euro

Shëndetësi
MSH anulon listën e çmimeve të barnave pasi u vërejtën probleme, opozita e akuzon për keqpërdorime

MSH anulon listën e çmimeve të barnave pasi u vërejtën probleme, opozita e akuzon për keqpërdorime

Kosovë
Drogat dhe shëndeti mendor në fokus të konferencës së mbajtur në Universitetin “Ukshin Hoti”

Drogat dhe shëndeti mendor në fokus të konferencës së mbajtur në Universitetin “Ukshin Hoti”

Shëndetësi
“Kemi qenë dhe do të jemi”, Kurti me ministra i prijnë “Paradës së Krenarisë” në Prishtinë

“Kemi qenë dhe do të jemi”, Kurti me ministra i prijnë “Paradës së Krenarisë” në Prishtinë

Sociale
​Ligji për çmimet e barnave nuk gjen zbatim, qytetarët ankohen – MSH sqarohet

​Ligji për çmimet e barnave nuk gjen zbatim, qytetarët ankohen – MSH sqarohet

Shëndetësi
Investim prej 600 mijë euro në Klinikën e Onkologjisë, Kurti e Vitia përmendin rritjen e kapaciteteve dhe cilësinë e shërbimeve

Investim prej 600 mijë euro në Klinikën e Onkologjisë, Kurti e Vitia përmendin rritjen e kapaciteteve dhe cilësinë e shërbimeve

Kosovë
Klinika e Neonatologjisë për herë të parë pajiset me Autoambulancë Neonatale

Klinika e Neonatologjisë për herë të parë pajiset me Autoambulancë Neonatale

Kosovë
Vitia: Pas gjysmës së dytë të këtij viti fillon implementimi i Ligjit për çmimin e produkteve medicinale

Vitia: Pas gjysmës së dytë të këtij viti fillon implementimi i Ligjit për çmimin e produkteve medicinale

Shëndetësi
MSH: Mbi 300 profesionistë do t’u shtohen institucioneve publike shëndetësore

MSH: Mbi 300 profesionistë do t’u shtohen institucioneve publike shëndetësore

Shëndetësi
Përurohet reparti i pediatrisë në Spitalin e Mitrovicës

Përurohet reparti i pediatrisë në Spitalin e Mitrovicës

Shëndetësi
Vitia: Bordi i Sigurimeve Shëndetësore është ndryshuar pas shkeljeve të Udhëzimit Administrativ

Vitia: Bordi i Sigurimeve Shëndetësore është ndryshuar pas shkeljeve të Udhëzimit Administrativ

Shëndetësi
Qeveria miraton planin për trajtimin e invalidëve të luftës jashtë institucioneve shëndetësore publike

Qeveria miraton planin për trajtimin e invalidëve të luftës jashtë institucioneve shëndetësore publike

Kosovë
Kurti vizitoi Klinikën e Gjinekologjisë: “Këtu lind jeta edhe momentet fare të shkurtra bëhen vendimtare”

Kurti vizitoi Klinikën e Gjinekologjisë: “Këtu lind jeta edhe momentet fare të shkurtra bëhen vendimtare”

Shëndetësi
Vitia publikon pamje nga renovimi në Kardiokirurgji: Është ulur lista e pritjes për pacientët nga 1 vit në 3 muaj

Vitia publikon pamje nga renovimi në Kardiokirurgji: Është ulur lista e pritjes për pacientët nga 1 vit në 3 muaj

Kosovë
Debat në Kuvend për sigurimet shëndetësore, Vitia: Nuk do të ketë më eksperimente

Debat në Kuvend për sigurimet shëndetësore, Vitia: Nuk do të ketë më eksperimente

Kosovë
Vitia nga vizita në Podujevë: Vaksina kundër kancerit të qafës së mitrës nuk ka efekte anësore

Vitia nga vizita në Podujevë: Vaksina kundër kancerit të qafës së mitrës nuk ka efekte anësore

Shëndetësi
Vdekja e 4-vjeçares nga Gjakova, reagimet e organizatave, Avokatit të Popullit e ministrit të Shëndetësisë – por, çfarë thonë nga Spitali i Gjakovës e çka nga SHSKUK-ja?

Vdekja e 4-vjeçares nga Gjakova, reagimet e organizatave, Avokatit të Popullit e ministrit të Shëndetësisë – por, çfarë thonë nga Spitali i Gjakovës e çka nga SHSKUK-ja?

Kosovë
Vdekja e 4 vjeçares nga Gjakova, Vitia kërkon hetim të detajuar: Të merren masa kushdo që është përgjegjës në sistemin shëndetësor

Vdekja e 4 vjeçares nga Gjakova, Vitia kërkon hetim të detajuar: Të merren masa kushdo që është përgjegjës në sistemin shëndetësor

Shëndetësi
​Vitia: Kam drojën se do të vazhdojë ikja e mjekëve

​Vitia: Kam drojën se do të vazhdojë ikja e mjekëve

Kosovë
Vitia: Së shpejti do të nisim me ligjin e ri për sigurime shëndetësore

Vitia: Së shpejti do të nisim me ligjin e ri për sigurime shëndetësore

Shëndetësi


mob5