LAJMI I FUNDIT:

Arben Mustafa

25 Artikuj

Murati e akuzoi opozitën se po bllokon ligjet duke i dërguar në Kushtetuese, reagon zyrtari i PDK-së

Murati e akuzoi opozitën se po bllokon ligjet duke i dërguar në Kushtetuese, reagon zyrtari i PDK-së

Ekonomi
Ekonomia e Kosovës shënon rritje vetëm 2.02 për qind, opozita me akuza për pushtetin

Ekonomia e Kosovës shënon rritje vetëm 2.02 për qind, opozita me akuza për pushtetin

Financa
Pas LDK-së dhe PDK-ja kritikon Qeverinë për normën e rritjes ekonomike: Standardi i jetesës së qytetarëve po degradon

Pas LDK-së dhe PDK-ja kritikon Qeverinë për normën e rritjes ekonomike: Standardi i jetesës së qytetarëve po degradon

Financa
Anketa e Pulsit Publik, Mustafa: 82.19% e qytetarëve të Kosovës nuk janë të kënaqur me drejtimin ekonomik të vendit

Anketa e Pulsit Publik, Mustafa: 82.19% e qytetarëve të Kosovës nuk janë të kënaqur me drejtimin ekonomik të vendit

Ekonomi
PDK: Në terr dhe fshehtas, Qeveria kontrabandoi mbrëmë dy ligje me të cilat goditi veteranët dhe UÇK-në

PDK: Në terr dhe fshehtas, Qeveria kontrabandoi mbrëmë dy ligje me të cilat goditi veteranët dhe UÇK-në

Kosovë
BQK, Trusti dhe ATK – disa nga institucionet që vazhdojnë të drejtohen me ushtrues detyre

BQK, Trusti dhe ATK – disa nga institucionet që vazhdojnë të drejtohen me ushtrues detyre

Albert Spahiu
Ç(kapja) e bordeve të ndërmarrjeve publike, PDK: Qeveria Kurti bëri stërkapjen e tyre

Ç(kapja) e bordeve të ndërmarrjeve publike, PDK: Qeveria Kurti bëri stërkapjen e tyre

Të Tjera
“Propagandë se ka zhvillim ekonomik” – gjithçka nga intervista me ekonomistin e PDK-së, Arben Mustafa  

“Propagandë se ka zhvillim ekonomik” – gjithçka nga intervista me ekonomistin e PDK-së, Arben Mustafa  

Të Tjera
Mustafa i PDK-së: Qeveria me skema populiste, realizimi i investimeve kapitale më i ulët se në vitin 2010

Mustafa i PDK-së: Qeveria me skema populiste, realizimi i investimeve kapitale më i ulët se në vitin 2010

Të Tjera
Mustafa: Qeveria po bën propagandë se në Kosovë ka zhvillim ekonomik

Mustafa: Qeveria po bën propagandë se në Kosovë ka zhvillim ekonomik

Të Tjera
PDK akuzon Qeverinë për manipulim me të dhënave të tregut të punës

PDK akuzon Qeverinë për manipulim me të dhënave të tregut të punës

Financa
Mustafa: PDK ka iniciuar ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Tatimin në Pronë, rritja e barrës tatimore po i varfëron qytetarët

Mustafa: PDK ka iniciuar ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Tatimin në Pronë, rritja e barrës tatimore po i varfëron qytetarët

Financa
PDK: Qeveria Kurti me qasje të egër ndaj biznesit, është harruar zhvillimi ekonomik i vendit

PDK: Qeveria Kurti me qasje të egër ndaj biznesit, është harruar zhvillimi ekonomik i vendit

Biznes
Mustafa: Ministri Murati i shqetësuar që nuk i ka emrat e kandidatëve që i pëlqejnë për bord të Trustit

Mustafa: Ministri Murati i shqetësuar që nuk i ka emrat e kandidatëve që i pëlqejnë për bord të Trustit

Ekonomi
Opozita me kritika të ashpra, ministri Murati thotë se ishte caktuar me Ligj në vitin 2018 – gjithçka rreth rritjes së tatimit në pronë

Opozita me kritika të ashpra, ministri Murati thotë se ishte caktuar me Ligj në vitin 2018 – gjithçka rreth rritjes së tatimit në pronë

Besnike Salihu
Ngritja e çmimit të tatimit në pronë, opozita kritikon Qeverinë: Shpërfillje për qytetarët

Ngritja e çmimit të tatimit në pronë, opozita kritikon Qeverinë: Shpërfillje për qytetarët

Financa
Mustafa: Projektbuxheti i vitit 2023 nuk reflekton karakter zhvillimor për vendin

Mustafa: Projektbuxheti i vitit 2023 nuk reflekton karakter zhvillimor për vendin

Financa
A ka vërtetë rritje reale ekonomike – opozita dhe ekonomistët ia mohojnë shifrat Qeverisë Kurti

A ka vërtetë rritje reale ekonomike – opozita dhe ekonomistët ia mohojnë shifrat Qeverisë Kurti

Albert Spahiu
Mustafa prezanton pesë propozimet e PDK-së për dalje nga kriza ekonomike

Mustafa prezanton pesë propozimet e PDK-së për dalje nga kriza ekonomike

Të Tjera
Mustafa: Qeveria Kurti po tenton t’i shuaj pakënaqësitë qytetare duke shpërndarë lëmoshë

Mustafa: Qeveria Kurti po tenton t’i shuaj pakënaqësitë qytetare duke shpërndarë lëmoshë

Financa
PDK: Qeveria Kurti po thellon varfërinë, migrimin dhe falimentimin e firmave

PDK: Qeveria Kurti po thellon varfërinë, migrimin dhe falimentimin e firmave

Ekonomi
Riinvest publikon libër për ekonominë e Kosovës

Riinvest publikon libër për ekonominë e Kosovës

Të Tjera
Marrëdhënia e dyshuar korruptive mes shtetit dhe djemve të kryeministrit (Video)

Marrëdhënia e dyshuar korruptive mes shtetit dhe djemve të kryeministrit (Video)

Politikë
Kompania e djemve të Isa Mustafes merr tender në AKI

Kompania e djemve të Isa Mustafes merr tender në AKI

Të Tjera