LAJMI I FUNDIT:

Apple Watch

48 Artikuj

Apple Watch Series 9 dhe Watch Ultra 2 do të marrin sensorin e ri të rrahjeve të zemrës dhe çipin U2

Apple Watch Series 9 dhe Watch Ultra 2 do të marrin sensorin e ri të rrahjeve të zemrës dhe çipin U2

Lajme Teknologji
“Apple Watch X” thuhet se është një “ridizajnim i madh” nga Apple, por nuk do të lansohet këtë vit

“Apple Watch X” thuhet se është një “ridizajnim i madh” nga Apple, por nuk do të lansohet këtë vit

Lajme Teknologji
Apple Watch Ultra 2 do të ketë pjesë të printuara nga teknologjia 3D

Apple Watch Ultra 2 do të ketë pjesë të printuara nga teknologjia 3D

Lajme Teknologji
Apple Watch Ultra me ekran mikro-LED mund të vijë në vitin 2026

Apple Watch Ultra me ekran mikro-LED mund të vijë në vitin 2026

Lajme Teknologji
Sensori i detektimit për rrëzim në Apple Watch i shpëton jetën një gruaje

Sensori i detektimit për rrëzim në Apple Watch i shpëton jetën një gruaje

Lajme Teknologji
Apple po krijon një program me Inteligjencë Artificiale që do t’ju tregojë se si të kujdeseni për shëndetin tuaj

Apple po krijon një program me Inteligjencë Artificiale që do t’ju tregojë se si të kujdeseni për shëndetin tuaj

Lajme Teknologji
Apple po sjell modalitetin e duhur të kursimit të baterisë në watchOS 9

Apple po sjell modalitetin e duhur të kursimit të baterisë në watchOS 9

Lajme Teknologji
Dalin në shitje Seritë e Apple iPhone 14, Apple Watch 8 dhe Watch SE

Dalin në shitje Seritë e Apple iPhone 14, Apple Watch 8 dhe Watch SE

Lajme Teknologji
Çfarë mund të pritet nga prezantimi i produkteve të reja nga Apple?

Çfarë mund të pritet nga prezantimi i produkteve të reja nga Apple?

Lajme Teknologji
Apple Watch Pro pritet të prezantohet në ngjarjen e 7 shtatorit

Apple Watch Pro pritet të prezantohet në ngjarjen e 7 shtatorit

Lajme Teknologji
Apple Watch Pro mund të heqë dorë nga forma aktuale drejtkëndore, por forma e re nuk mund të jetë e përshtatshme për të gjithë

Apple Watch Pro mund të heqë dorë nga forma aktuale drejtkëndore, por forma e re nuk mund të jetë e përshtatshme për të gjithë

Lajme Teknologji
Pesë orët e mençura më të mira për vitin 2022

Pesë orët e mençura më të mira për vitin 2022

Lajme Teknologji
Disa nga veçoritë dhe produktet e reja që Apple i prezantoi në konferencën vjetore

Disa nga veçoritë dhe produktet e reja që Apple i prezantoi në konferencën vjetore

Lajme Teknologji
Apple pritet të prezantojë veçori të reja për pajisjet e saj më të njohura

Apple pritet të prezantojë veçori të reja për pajisjet e saj më të njohura

Lajme Teknologji
Krejt mënyrat se si Apple Watch 6 ju bën më të shëndetshëm dhe mund t’jua shpëtojë jetën

Krejt mënyrat se si Apple Watch 6 ju bën më të shëndetshëm dhe mund t’jua shpëtojë jetën

Gjirafa50
Mbi 100 milionë njerëz në të gjithë botën përdorin Apple Watch

Mbi 100 milionë njerëz në të gjithë botën përdorin Apple Watch

Lajme Teknologji
iPhone i ri mund të ketë një ekran gjithmonë të ndezur si Apple Watch

iPhone i ri mund të ketë një ekran gjithmonë të ndezur si Apple Watch

Mobile
Apple Watch së shpejti do të mund ta përmirësojë gjumin

Apple Watch së shpejti do të mund ta përmirësojë gjumin

Geek
Shfrytëzuesit e Apple Watch tani mund t’i dërgojë të dhënat e ushtrimeve direkt në Strava

Shfrytëzuesit e Apple Watch tani mund t’i dërgojë të dhënat e ushtrimeve direkt në Strava

Këshilla Teknologjike
Apple mund të ketë shitur më shumë orë në 2019 se e gjithë industria zvicerane

Apple mund të ketë shitur më shumë orë në 2019 se e gjithë industria zvicerane

Lajme Teknologji
Apple zë vendin e parë në sektorin e pajisjeve të trupit, prin me Apple Watch dhe AirPods Pro

Apple zë vendin e parë në sektorin e pajisjeve të trupit, prin me Apple Watch dhe AirPods Pro

Geek
Studimi konfirmon se Apple Watch është mjaft kompetent për të zbuluar rrahjet e çrregullta të zemrës

Studimi konfirmon se Apple Watch është mjaft kompetent për të zbuluar rrahjet e çrregullta të zemrës

Lajme Teknologji
Apple Watch që lansohet gjatë vitit që vjen, mund të jetë shumë e përshtatje për zhytje në ujë

Apple Watch që lansohet gjatë vitit që vjen, mund të jetë shumë e përshtatje për zhytje në ujë

Geek
Xiaomi lanson orën e parë të zgjuar, ngjanë shumë me Apple Watch por ka çmim shumë të lirë

Xiaomi lanson orën e parë të zgjuar, ngjanë shumë me Apple Watch por ka çmim shumë të lirë

Geek