LAJMI I FUNDIT:

Apel për ndihmë

68 Artikuj

Kërkohet ndihmë financiare për shërimin e Bahrije Lecit

Kërkohet ndihmë financiare për shërimin e Bahrije Lecit

Sociale
28-vjeçarja nga Podujeva ka nevojë për ndihmën tuaj, i nevojiten 67 mijë euro për shërim jashtë vendit

28-vjeçarja nga Podujeva ka nevojë për ndihmën tuaj, i nevojiten 67 mijë euro për shërim jashtë vendit

Kosovë
Nëna e ish-luftëtarit të UÇK-së rrezikon të paralizohet, nevojitet ndihmë financiare për operimin e saj në Turqi

Nëna e ish-luftëtarit të UÇK-së rrezikon të paralizohet, nevojitet ndihmë financiare për operimin e saj në Turqi

Sociale
41 vjeçarja nga Peja vuan nga tumori në kokë, Shpresa Abdullahu kërkon ndihmën tuaj për t’u trajtuar në Turqi

41 vjeçarja nga Peja vuan nga tumori në kokë, Shpresa Abdullahu kërkon ndihmën tuaj për t’u trajtuar në Turqi

Sociale
18 vjeçari nga Prishtina ka nevojë për ndihmë, diagnostifikohet me leukemi

18 vjeçari nga Prishtina ka nevojë për ndihmë, diagnostifikohet me leukemi

Kosovë
Arrestohet 31-vjeçari mashtrues, përfitoi para në emër të “të sëmurit”

Arrestohet 31-vjeçari mashtrues, përfitoi para në emër të “të sëmurit”

Kosovë
Mashtrimi me apel për ndihmë – Policia dhe Prokuroria në Gjilan nisin hetimet për rastin ku u dhuruan 94 mijë euro

Mashtrimi me apel për ndihmë – Policia dhe Prokuroria në Gjilan nisin hetimet për rastin ku u dhuruan 94 mijë euro

Donjeta Zeqiraj
Mashtrimet me apelet për ndihmë, 94 mijë euro u dhuruan për personin që nuk “ekziston”

Mashtrimet me apelet për ndihmë, 94 mijë euro u dhuruan për personin që nuk “ekziston”

Kosovë
Ish-ushtari i UÇK-së mund të mbetet i paralizuar, kërkohet ndihmë urgjente financiare për operim jashtë vendit

Ish-ushtari i UÇK-së mund të mbetet i paralizuar, kërkohet ndihmë urgjente financiare për operim jashtë vendit

Sociale
Xhaxhai deshi t’i nxjerrë nga shtëpia, bamirësit do të ndërtojnë shtëpi për nënën me vajzat

Xhaxhai deshi t’i nxjerrë nga shtëpia, bamirësit do të ndërtojnë shtëpi për nënën me vajzat

Kosovë
Fondacioni “Avni Hyseni” bën thirrje të ndihmohet veterani i UÇK-së për shërim jashtë vendit

Fondacioni “Avni Hyseni” bën thirrje të ndihmohet veterani i UÇK-së për shërim jashtë vendit

Shëndetësi
Kërkohet ndihmë financiare për shërimin e Ajan Selmanit

Kërkohet ndihmë financiare për shërimin e Ajan Selmanit

Sociale
Edonisa Miftarit nga Podujeva i duhen 17 mijë euro për operim, që të mund të ecë

Edonisa Miftarit nga Podujeva i duhen 17 mijë euro për operim, që të mund të ecë

Sociale
Kërkohet ndihmë për shërimin e 23-vjeçares Bleona Gashi

Kërkohet ndihmë për shërimin e 23-vjeçares Bleona Gashi

Sociale
Kërkohet ndihmë financiare për shërimin e Nehar Mustafës

Kërkohet ndihmë financiare për shërimin e Nehar Mustafës

Sociale
Kërkohen ndihmë për 11-vjeçarin nga Drogomishti i Madh i Kërçovës

Kërkohen ndihmë për 11-vjeçarin nga Drogomishti i Madh i Kërçovës

Sociale
Adnan Hyseni kërkon ndihmë financiare nga qytetarët për shërimin e dy anëtareve të familjes Bajri

Adnan Hyseni kërkon ndihmë financiare nga qytetarët për shërimin e dy anëtareve të familjes Bajri

Kosovë
Kërkohet ndihmë financiare për shërimin e vogëlushit Kaon Gashi

Kërkohet ndihmë financiare për shërimin e vogëlushit Kaon Gashi

Sociale
Kërkohet ndihmë financiare për Egzon Hashani nga Lipjani, vuan nga një sëmundje kancerogjene

Kërkohet ndihmë financiare për Egzon Hashani nga Lipjani, vuan nga një sëmundje kancerogjene

Kosovë
Adnan Hyseni kërkon ndihmë për Leonin katër muajsh – i duhen mbi 39 mijë euro për operim jashtë vendit

Adnan Hyseni kërkon ndihmë për Leonin katër muajsh – i duhen mbi 39 mijë euro për operim jashtë vendit

Sociale
Adnan Hyseni urgjentisht kërkon ndihmë për dyvjeçaren Alea Dobruna – duhet të operohet brenda 72 orëve në Turqi, dhe i duhen  60 mijë euro

Adnan Hyseni urgjentisht kërkon ndihmë për dyvjeçaren Alea Dobruna – duhet të operohet brenda 72 orëve në Turqi, dhe i duhen 60 mijë euro

Sociale
Adnan Hyseni kërkon ndihmë financiare për shërimin e 16-vjeçarit nga Peja

Adnan Hyseni kërkon ndihmë financiare për shërimin e 16-vjeçarit nga Peja

Kosovë
Labinot Tahiri kërkon ndihmë financiare për shërimin e Floriana Musliut

Labinot Tahiri kërkon ndihmë financiare për shërimin e Floriana Musliut

Kosovë
Kërkohet ndihmë financiare për shërimin e Behije Dragidella nga Vushtrria

Kërkohet ndihmë financiare për shërimin e Behije Dragidella nga Vushtrria

Kosovë