Anwar Hadid

Anwar Hadid

Anwar Mohamed Gerard Hadid (i lindur më 22 qershor 1999), i njohur më mirë si Anwar Hadid, është model amerikan, personalitet televiziv dhe biznesmen.

172 Artikuj