LAJMI I FUNDIT:

Antonio Milloshoski

288 Artikuj

Milloshoski: Duket të ketë ligj të posaçëm për zgjedhjen e gjykatësve kushtetues

Milloshoski: Duket të ketë ligj të posaçëm për zgjedhjen e gjykatësve kushtetues

Politikë
Rebalanci i buxhetit, Milloshoski: Parashikimet për fundvit janë shqetësuese

Rebalanci i buxhetit, Milloshoski: Parashikimet për fundvit janë shqetësuese

Maqedonia e Veriut
Milloshoski kërkon nga kryeministri Kovaçevski që në Kuvend t’i dorëzojë dokuementet e bisedimeve me Bullgarinë

Milloshoski kërkon nga kryeministri Kovaçevski që në Kuvend t’i dorëzojë dokuementet e bisedimeve me Bullgarinë

Politikë
Milloshoski: Pushteti vazhdon me shkeljen e Kushtetutës, ligjeve dhe Rregullores së kuvendit

Milloshoski: Pushteti vazhdon me shkeljen e Kushtetutës, ligjeve dhe Rregullores së kuvendit

Politikë
OBRM-PDUKM: ESHS është dashur ta përcaktojë përkatësinë etnike të atyre që bojkotuan regjistrimin

OBRM-PDUKM: ESHS është dashur ta përcaktojë përkatësinë etnike të atyre që bojkotuan regjistrimin

Maqedonia e Veriut
Milloshoski: Qeveria e ktheu modelin e OBRM-PDUKM-së që vetë e hoqën për rritjen e pensioneve

Milloshoski: Qeveria e ktheu modelin e OBRM-PDUKM-së që vetë e hoqën për rritjen e pensioneve

Ekonomi
Kanali diplomatik Shkup – New York i bllokuar

Kanali diplomatik Shkup – New York i bllokuar

Maqedonia e Veriut
Milloshoski: Është hedhur poshtë deklarata për Goce Dellçevin

Milloshoski: Është hedhur poshtë deklarata për Goce Dellçevin

Maqedonia e Veriut
Milloshoski: Qeveria dëshiron të kufizojë kritikat ndaj funksionarëve

Milloshoski: Qeveria dëshiron të kufizojë kritikat ndaj funksionarëve

Politikë
Milloshoski: Lëvizja Besa nuk mbështet model me një njësi zgjedhore

Milloshoski: Lëvizja Besa nuk mbështet model me një njësi zgjedhore

Politikë
Milloshoski: Propozim ligji për një njësi zgjedhore të hyjë në procedurë parlamentare

Milloshoski: Propozim ligji për një njësi zgjedhore të hyjë në procedurë parlamentare

Politikë
Milloshoski: Vendimi për negociata është me kushte që cenojnë Kushtetutën

Milloshoski: Vendimi për negociata është me kushte që cenojnë Kushtetutën

Maqedonia e Veriut
Milloshoski kërkon debat publik për marrëdhëniet me Bullgarinë

Milloshoski kërkon debat publik për marrëdhëniet me Bullgarinë

Maqedonia e Veriut
Milloshoski: Dimitrov dhe Osmani janë të njëjtat personazhe, deklaratat e tyre është fytyra e vërtetë e Qeverisë

Milloshoski: Dimitrov dhe Osmani janë të njëjtat personazhe, deklaratat e tyre është fytyra e vërtetë e Qeverisë

Maqedonia e Veriut
Milloshoski: Maqedonia nuk do të marrë datë për negociata me BE-në në dhjetor

Milloshoski: Maqedonia nuk do të marrë datë për negociata me BE-në në dhjetor

Maqedonia e Veriut
Milloshoski: Kastriot Rexhepi është kyçur në Facebook nga Bullgaria, Zaev atje ka prona

Milloshoski: Kastriot Rexhepi është kyçur në Facebook nga Bullgaria, Zaev atje ka prona

Politikë
Milloshoski: Nisma për rrëzimin e qeverisë teknikisht do të modifikohet

Milloshoski: Nisma për rrëzimin e qeverisë teknikisht do të modifikohet

Politikë
OBRM-PDUKM kërkon seancë urgjente në Kuvend për shkarkimin e Filipçes dhe Hasanit

OBRM-PDUKM kërkon seancë urgjente në Kuvend për shkarkimin e Filipçes dhe Hasanit

Maqedonia e Veriut
Milloshoski: Zaev dëshiron ta mbajë Filipçen për shkak të tenderëve

Milloshoski: Zaev dëshiron ta mbajë Filipçen për shkak të tenderëve

Maqedonia e Veriut
Milloshovski: Edhe tragjedia e Tetovës do të zvarritet në labirintet e drejtësisë

Milloshovski: Edhe tragjedia e Tetovës do të zvarritet në labirintet e drejtësisë

Maqedonia e Veriut
OBRM-PDUKM kërkon dorëheqjen e Filipçes në Kuvend, Talat Xhaferi kthen kërkesën

OBRM-PDUKM kërkon dorëheqjen e Filipçes në Kuvend, Talat Xhaferi kthen kërkesën

Politikë
Milloshoski: Zaev, Osmani dhe Dimitrov kanë qenë të informuar për skandalin diplomatik

Milloshoski: Zaev, Osmani dhe Dimitrov kanë qenë të informuar për skandalin diplomatik

Maqedonia e Veriut
Milloshoski për pranimin e emigrantëve: Nëse Zaev dëshiron të aktrojë humanistin, le të na japë shembull

Milloshoski për pranimin e emigrantëve: Nëse Zaev dëshiron të aktrojë humanistin, le të na japë shembull

Politikë
Milloshoski thotë se janë duke komunikuar me ASH-AAA për koalicion parazgjedhor

Milloshoski thotë se janë duke komunikuar me ASH-AAA për koalicion parazgjedhor

Politikë