LAJMI I FUNDIT:

Aleksandër Moisiu

19 Artikuj

Kujtime nga ditari i Franc Kafkës, për Aleksandër Moisiun

Kujtime nga ditari i Franc Kafkës, për Aleksandër Moisiun

Teatri
Moisiu, poeti i skenës

Moisiu, poeti i skenës

Aurenc Bebja
Boris Pasternak: Mrekulli, në Moskë ka ardhur Aleksandër Moisiu

Boris Pasternak: Mrekulli, në Moskë ka ardhur Aleksandër Moisiu

Teatri
Aleksandër Moisiu, Hamleti dyshues i botës shqiptare

Aleksandër Moisiu, Hamleti dyshues i botës shqiptare

Teatri
Moisiu në bisedë

Moisiu në bisedë

Fjala+
Aktorët e mëdhenj vdisnin kur bashkëpunonin me të: Supersticioni i Cvajgut për Aleksandër Moisiun

Aktorët e mëdhenj vdisnin kur bashkëpunonin me të: Supersticioni i Cvajgut për Aleksandër Moisiun

Fakte
A ishte Aleksandër Moisiu komunist?

A ishte Aleksandër Moisiu komunist?

Teatri
Aleksander Moisiu, fantazma e shekullit XX

Aleksander Moisiu, fantazma e shekullit XX

Fakte
Aleksandër Moisiu, figura që nuk ka moshë

Aleksandër Moisiu, figura që nuk ka moshë

Cult+
Për Aleksandër Moisiun!

Për Aleksandër Moisiun!

Cult+
Letra e aktorit francez, Firmin Gemierit: E mirëpres dhe do ta duartrokas Aleksandër Moisiun

Letra e aktorit francez, Firmin Gemierit: E mirëpres dhe do ta duartrokas Aleksandër Moisiun

Aurenc Bebja
Aleksandër Moisiu, gazetës franceze (1927): Pse u anulua turneu në Paris?

Aleksandër Moisiu, gazetës franceze (1927): Pse u anulua turneu në Paris?

Aurenc Bebja
Aleksandër Moisiu, më 1928: I gjithë arti i filmit pa zë do të shuhet pas vdekjes së Charlie Chaplinit

Aleksandër Moisiu, më 1928: I gjithë arti i filmit pa zë do të shuhet pas vdekjes së Charlie Chaplinit

Aurenc Bebja
Fotografia e rrallë e aktorit Aleksandër Moisiu, kartolinë në Gjermani

Fotografia e rrallë e aktorit Aleksandër Moisiu, kartolinë në Gjermani

Cult+
Flirt i Aleksandër Moisiut me mbesën e Tolstoit

Flirt i Aleksandër Moisiut me mbesën e Tolstoit

Teatri
Comoedia (1927): Intervista ekskluzive e Aleksandër Moisiut, në lidhje me debutimin e tij në Paris

Comoedia (1927): Intervista ekskluzive e Aleksandër Moisiut, në lidhje me debutimin e tij në Paris

Aurenc Bebja
“Moisiu përndiqej si hebre, kërkoi vërtetim që ishte shqiptar”

“Moisiu përndiqej si hebre, kërkoi vërtetim që ishte shqiptar”

Cult+
Libër i ri për jetën e Aleksandër Moisiut

Libër i ri për jetën e Aleksandër Moisiut

Cult+
Shtëpia e Aleksandër Moisiut

Shtëpia e Aleksandër Moisiut

Cult+