LAJMI I FUNDIT:

Aleanca për Shqiptarët - ASH

739 Artikuj

ASH publikon biografitë e propozimeve për ministra dhe zëvendës ministra

ASH publikon biografitë e propozimeve për ministra dhe zëvendës ministra

Politikë
Deklarata e zotimeve Qeverisëse të Aleancës për Shqiptarët

Deklarata e zotimeve Qeverisëse të Aleancës për Shqiptarët

Maqedonia e Veriut
Këto janë ministrat dhe zëvendës ministrat e Aleancës për Shqiptarët

Këto janë ministrat dhe zëvendës ministrat e Aleancës për Shqiptarët

Maqedonia e Veriut
ASH-ja bëhet pjesë e Qeverisë, seanca për rikonstruim mund të mbahet të hënën

ASH-ja bëhet pjesë e Qeverisë, seanca për rikonstruim mund të mbahet të hënën

Politikë
LSDM miraton hyrjen e ASH-së në Qeveri

LSDM miraton hyrjen e ASH-së në Qeveri

Politikë
Kaevski: Është arritur marrëveshje me ASH, na duhet një bllok pro-evropian

Kaevski: Është arritur marrëveshje me ASH, na duhet një bllok pro-evropian

Maqedonia e Veriut
Hyrja në qeveri, ASH-ja sot mbledh kryesinë qendrore

Hyrja në qeveri, ASH-ja sot mbledh kryesinë qendrore

Politikë
ASH i përgjigjet Mickoskit: Për ne ky është vit i rëndësishëm dhe vendimtar për të ardhmen e shtetit

ASH i përgjigjet Mickoskit: Për ne ky është vit i rëndësishëm dhe vendimtar për të ardhmen e shtetit

Politikë
Negociatat për hyrjen e ASH-së në qeveri drejt fundit, këto janë pozitat që do t’i drejtojë partia e Arben Taravarit

Negociatat për hyrjen e ASH-së në qeveri drejt fundit, këto janë pozitat që do t’i drejtojë partia e Arben Taravarit

Maqedonia e Veriut
Musliu: Opozita nuk i ka lënë shumë hapësirë ​​Taravarit që të mos shkojë në këtë drejtim

Musliu: Opozita nuk i ka lënë shumë hapësirë ​​Taravarit që të mos shkojë në këtë drejtim

Politikë
Kovaçevski: Ka progres në bisedimet me Aleancën për hyrje në Qeveri

Kovaçevski: Ka progres në bisedimet me Aleancën për hyrje në Qeveri

Politikë
Taravari: Është bërë shumica e punëve për hyrjen e ASH-së në qeveri, negociatat duhet të përfundojnë deri nesër

Taravari: Është bërë shumica e punëve për hyrjen e ASH-së në qeveri, negociatat duhet të përfundojnë deri nesër

Politikë
Vazhdojnë bisedimet për zgjerimin e shumicës parlamentare në Maqedoni

Vazhdojnë bisedimet për zgjerimin e shumicës parlamentare në Maqedoni

Politikë
Marrëveshja për hyrjen e ASH-së në Qeveri, në fazën finale: “Sot ose nesër pritet të përfundohet”

Marrëveshja për hyrjen e ASH-së në Qeveri, në fazën finale: “Sot ose nesër pritet të përfundohet”

Maqedonia e Veriut
Taravari ju shkruan ambasadorëve: T’i japim fund korrupsionit

Taravari ju shkruan ambasadorëve: T’i japim fund korrupsionit

Maqedonia e Veriut
Taravari: Qëllimi ynë është të bëhemi 80 deputetë, bashkëpunimin me OBRM-PDUKM-në e paguam shtrenjtë

Taravari: Qëllimi ynë është të bëhemi 80 deputetë, bashkëpunimin me OBRM-PDUKM-në e paguam shtrenjtë

Politikë
Qeveria e Maqedonisë së Veriut synon zgjerimin për ta shmangur bllokimin evropian

Qeveria e Maqedonisë së Veriut synon zgjerimin për ta shmangur bllokimin evropian

Maqedonia e Veriut
ASH: Pa vullnet politik, është e pamundur lufta efektive kundër korrupsionit

ASH: Pa vullnet politik, është e pamundur lufta efektive kundër korrupsionit

Politikë
Taravari: Për ASH-në mbetet prioritet lufta kundër korrupsionit dhe funksionimi i shtetit të së drejtës

Taravari: Për ASH-në mbetet prioritet lufta kundër korrupsionit dhe funksionimi i shtetit të së drejtës

Politikë
ASH ka përgatitur program me pesë pika, nesër takohen Taravari dhe Kovaçevski

ASH ka përgatitur program me pesë pika, nesër takohen Taravari dhe Kovaçevski

Politikë
Kovaçevski: Hyrja e ASH-së në Qeveri nënkupton izolimin e partive që janë kundër BE-së

Kovaçevski: Hyrja e ASH-së në Qeveri nënkupton izolimin e partive që janë kundër BE-së

Politikë
Taravari: Do të organizojmë referendum për hyrje në Qeveri

Taravari: Do të organizojmë referendum për hyrje në Qeveri

Politikë
Zendeli: Ahmeti pi duhan në Zajas, ASH-ja siguron kuorum

Zendeli: Ahmeti pi duhan në Zajas, ASH-ja siguron kuorum

Maqedonia e Veriut
Taravari: Nëse marrim garanci për 80 vota, mund të fillojmë negociatat për hyrje në Qeveri

Taravari: Nëse marrim garanci për 80 vota, mund të fillojmë negociatat për hyrje në Qeveri

Politikë