LAJMI I FUNDIT:

Albana Rexha

18 Artikuj

Takimin Kosovë-Serbi më 13 maj në Bruksel dikush e pa si mundësi për “disa vendime të mira”, analistët shprehen skeptikë

Takimin Kosovë-Serbi më 13 maj në Bruksel dikush e pa si mundësi për “disa vendime të mira”, analistët shprehen skeptikë

Elfije Boletini
Rexha nga D+: Marrëveshja për liri të lëvizjes dhe Mini-Shengeni Ballkanik kanë dallime thelbësore, gabim nëse konsiderohen të njëjta

Rexha nga D+: Marrëveshja për liri të lëvizjes dhe Mini-Shengeni Ballkanik kanë dallime thelbësore, gabim nëse konsiderohen të njëjta

Elfije Boletini
Freedom House: Kosova ka rënie në nivelin e demokracisë

Freedom House: Kosova ka rënie në nivelin e demokracisë

Kosovë
Albana Rexha, DPlus: Tre skenarët e mundshëm për konsolidimin e institucioneve të vendit

Albana Rexha, DPlus: Tre skenarët e mundshëm për konsolidimin e institucioneve të vendit

Elfije Boletini
Shumë paga e pak punë, deputetët me përfitime edhe pas përfundimit të mandatit

Shumë paga e pak punë, deputetët me përfitime edhe pas përfundimit të mandatit

Kosovë
Hoti me shkarkimet e fundit ndoqi praktikat e ish-kryeministrave të mëhershëm

Hoti me shkarkimet e fundit ndoqi praktikat e ish-kryeministrave të mëhershëm

Elfije Boletini
Heqja e vijave të kuqe, analistët flasin për mundësinë e një koalicioni LDK-PDK

Heqja e vijave të kuqe, analistët flasin për mundësinë e një koalicioni LDK-PDK

Elfije Boletini
Analistët: Kryeministri e kryeson dialogun Kosovë-Serbi, koordinimi SHBA-BE është i domosdoshëm

Analistët: Kryeministri e kryeson dialogun Kosovë-Serbi, koordinimi SHBA-BE është i domosdoshëm

Elfije Boletini
Analistët nuk iu besojnë deklaratave të politikanëve vendor për liberalizimin e vizave, thonë se nuk duhet të merren seriozisht

Analistët nuk iu besojnë deklaratave të politikanëve vendor për liberalizimin e vizave, thonë se nuk duhet të merren seriozisht

Kosovë
Analistët: Premtimet e politikanëve për liberalizim të vizave, jo serioze dhe qesharake

Analistët: Premtimet e politikanëve për liberalizim të vizave, jo serioze dhe qesharake

Elfije Boletini
GLPS: Qeveria shpenzoi buxhetin e rezervës shtetërore në kundërshtim me ligjin

GLPS: Qeveria shpenzoi buxhetin e rezervës shtetërore në kundërshtim me ligjin

Financa
Rexha: Qëndrimi i Francës me argumente kundër liberalizmit të vizave i padrejtë

Rexha: Qëndrimi i Francës me argumente kundër liberalizmit të vizave i padrejtë

Kosovë
Liberalizimi i vizave është më shumë çështje politike, Qeveria të fokusohet në lobim direkt te krerët e shteteve të BE-së

Liberalizimi i vizave është më shumë çështje politike, Qeveria të fokusohet në lobim direkt te krerët e shteteve të BE-së

Kosovë
GSJP: Institucionet nuk i kanë përmbushur obligimet ndaj planit të MSA-së

GSJP: Institucionet nuk i kanë përmbushur obligimet ndaj planit të MSA-së

Kosovë
“Raporti i KE-së do të jep fjalën e fundit rreth liberalizimit të vizave për Kosovën”

“Raporti i KE-së do të jep fjalën e fundit rreth liberalizimit të vizave për Kosovën”

Kosovë
GSJP me rekomandime për anëtarësimin e Kosovës në agjenci të Kombeve të Bashkuara

GSJP me rekomandime për anëtarësimin e Kosovës në agjenci të Kombeve të Bashkuara

Kosovë
Analistët: Bisedimet me Serbinë duhet të ndërpriten, nevojitet qasje e re

Analistët: Bisedimet me Serbinë duhet të ndërpriten, nevojitet qasje e re

Kosovë
Vetëvendosje sot “iu bashkua” atyre që i quante “jolegjitim dhe të dështuar”

Vetëvendosje sot “iu bashkua” atyre që i quante “jolegjitim dhe të dështuar”

Kosovë