LAJMI I FUNDIT:

Aktrimi

33 Artikuj

Gina Lollobrigida – yll i kinemasë, skulptore e talentuar

Gina Lollobrigida – yll i kinemasë, skulptore e talentuar

Skulptura
“Duhej të fshihej”: Historia sekrete e gruas së parë aziatike që u nominua për Oscar

“Duhej të fshihej”: Historia sekrete e gruas së parë aziatike që u nominua për Oscar

Filmi
Aktorja Sabina Memishi: Aktrimi është profesion i vështirë por me qëllim të pastërt dhe dashuri të sinqertë ia arrin

Aktorja Sabina Memishi: Aktrimi është profesion i vështirë por me qëllim të pastërt dhe dashuri të sinqertë ia arrin

Maqedonia e Veriut
Kujtimet kurrë nuk ikin

Kujtimet kurrë nuk ikin

Filmi
Genica: Aktorja me origjinë shqiptare, muza e Antonin Artaudit

Genica: Aktorja me origjinë shqiptare, muza e Antonin Artaudit

Teatri
In Memoriam: Olivia Newton-John ishte e rrallë, një yll i mrekullueshëm i pandërgjegjshëm

In Memoriam: Olivia Newton-John ishte e rrallë, një yll i mrekullueshëm i pandërgjegjshëm

Filmi
Skena është vend konkret fizik që kërkon të mbushet e t’i jepet gjuha konkrete që të flasë

Skena është vend konkret fizik që kërkon të mbushet e t’i jepet gjuha konkrete që të flasë

Teatri
Evolucioni i aktorit: Instruksion, zgjedhja e pjesës, vullneti, natyralizmi dhe ndjeshmëria

Evolucioni i aktorit: Instruksion, zgjedhja e pjesës, vullneti, natyralizmi dhe ndjeshmëria

Teatri
Aktori dhe vetvetja

Aktori dhe vetvetja

Teatri
Akti i posedimit

Akti i posedimit

Teatri
Pse Buster Keatoni sot është aktori më me ndikim?

Pse Buster Keatoni sot është aktori më me ndikim?

Filmi
Aktorët në rolin e Krishtit

Aktorët në rolin e Krishtit

Filmi
Michael Caine për jetën, politikën dhe largimin nga filmi

Michael Caine për jetën, politikën dhe largimin nga filmi

Filmi
Bekim Fehmiu për “Variety” më 1993: Nuk është e lehtë të jesh shqiptar në Serbi

Bekim Fehmiu për “Variety” më 1993: Nuk është e lehtë të jesh shqiptar në Serbi

Cult+
Thespi i pashtershëm: Në moshën 82 vjeçare, Ian McKellen i rikthehet rolit të Hamletit

Thespi i pashtershëm: Në moshën 82 vjeçare, Ian McKellen i rikthehet rolit të Hamletit

Teatri
Aktori i suksesshëm rrëfen fëmijërinë e tij: Nuk është lehtë të jesh shqiptar në Greqi!

Aktori i suksesshëm rrëfen fëmijërinë e tij: Nuk është lehtë të jesh shqiptar në Greqi!

Cult+
Stanislavski për aktorët që duhet të largohen nga dërrasat e teatrit

Stanislavski për aktorët që duhet të largohen nga dërrasat e teatrit

Teatri
Vdes aktori i njohur shqiptar, Rikard Ljarja

Vdes aktori i njohur shqiptar, Rikard Ljarja

Cult+
Mirush Kabashi dhe amaneti i gjyshit që e dërgoi familjen e tij nga Kosova në Shqipëri

Mirush Kabashi dhe amaneti i gjyshit që e dërgoi familjen e tij nga Kosova në Shqipëri

Cult+
A ishte Aleksandër Moisiu komunist?

A ishte Aleksandër Moisiu komunist?

Teatri
Aleksander Moisiu, fantazma e shekullit XX

Aleksander Moisiu, fantazma e shekullit XX

Fakte
Momenti i Robin Williamsit

Momenti i Robin Williamsit

Cult+
Belban nuk linda, u bëra kur isha nëntë vjeç

Belban nuk linda, u bëra kur isha nëntë vjeç

Cult+
Aleksandër Moisiu, figura që nuk ka moshë

Aleksandër Moisiu, figura që nuk ka moshë

Cult+