LAJMI I FUNDIT:

Aktakuza

174 Artikuj

Kush është Çeda Aksiq, serbi i akuzuar për masakrën e Reçakut

Kush është Çeda Aksiq, serbi i akuzuar për masakrën e Reçakut

Kosovë
Vrasja tronditëse në Gllogjan, nesër prokuroria shpalos të gjeturat e hetimit dhe dorëzon aktakuzën

Vrasja tronditëse në Gllogjan, nesër prokuroria shpalos të gjeturat e hetimit dhe dorëzon aktakuzën

Donjeta Zeqiraj
Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë ndaj një personi, dyshohet për këto vepra penale

Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë ndaj një personi, dyshohet për këto vepra penale

Kosovë
(Pa)drejtësia për Donjetën

(Pa)drejtësia për Donjetën

Kosovë
Zvicër, gjashtë shtetas të Kosovës dhe të Maqedonisë akuzohen për terrorizëm

Zvicër, gjashtë shtetas të Kosovës dhe të Maqedonisë akuzohen për terrorizëm

Drejtësi
Gjykata Speciale, mbrojtja e Selimit kërkon më pak redaktime në vendimin mbi konfirmimin e aktakuzës

Gjykata Speciale, mbrojtja e Selimit kërkon më pak redaktime në vendimin mbi konfirmimin e aktakuzës

Drejtësi
Për 24 orë, janë ngritur 67 aktakuza kundër 79 personave

Për 24 orë, janë ngritur 67 aktakuza kundër 79 personave

Drejtësi
Aktakuzë kundër Bocan-Kharchenkos, Vulinit, Knezheviqit, Wagnerit dhe Qendrës ruse të spiunazhit në Serbi

Aktakuzë kundër Bocan-Kharchenkos, Vulinit, Knezheviqit, Wagnerit dhe Qendrës ruse të spiunazhit në Serbi

Serbia
Komandanti Kristë Gjokaj lirohet nga aktakuza e ngritur para katër vjetëve

Komandanti Kristë Gjokaj lirohet nga aktakuza e ngritur para katër vjetëve

Kosovë
IKD: Gjatë vitit 2022 u parashkruan rastet e 28 të akuzuarve për korrupsion

IKD: Gjatë vitit 2022 u parashkruan rastet e 28 të akuzuarve për korrupsion

Kosovë
OAK kundërligjshëm ia lejoi ushtrimin e profesionit avokatit të akuzuar për mashtrim

OAK kundërligjshëm ia lejoi ushtrimin e profesionit avokatit të akuzuar për mashtrim

Kosovë
Gjykata konfirmon aktakuzën ndaj ministres Nagavci për posedim të sprejit në Kuvend

Gjykata konfirmon aktakuzën ndaj ministres Nagavci për posedim të sprejit në Kuvend

Drejtësi
Specialja publikon dosjen paraprake të mbrojtjes së Hashim Thaçit

Specialja publikon dosjen paraprake të mbrojtjes së Hashim Thaçit

Kosovë
Apeli konfirmon aktakuzën ndaj ish-ministrit Lekaj dhe tre të tjerëve për rastin e 53 milionë eurove

Apeli konfirmon aktakuzën ndaj ish-ministrit Lekaj dhe tre të tjerëve për rastin e 53 milionë eurove

Drejtësi
Për 24 orë janë ngritur 65 aktakuza kundër 73 personave për vepra të ndryshme penale

Për 24 orë janë ngritur 65 aktakuza kundër 73 personave për vepra të ndryshme penale

Kosovë
Për 24 orë janë ngritur 58 aktakuza kundër 65 personave për vepra të ndryshme penale

Për 24 orë janë ngritur 58 aktakuza kundër 65 personave për vepra të ndryshme penale

Drejtësi
Mbrojtja e Dardan Krivaqës dhe Arbër Sejdiut kërkojnë hudhjen e aktakuzës për vrasjen e Marigona Osmanit

Mbrojtja e Dardan Krivaqës dhe Arbër Sejdiut kërkojnë hudhjen e aktakuzës për vrasjen e Marigona Osmanit

Drejtësi
Aktakuzë ndaj katër personave, nën kërcënimin e armës grabitën një market në Prizren

Aktakuzë ndaj katër personave, nën kërcënimin e armës grabitën një market në Prizren

Drejtësi
Prokuroria për 24 orë ngriti 91 aktakuza dhe ndalohen 17 persona

Prokuroria për 24 orë ngriti 91 aktakuza dhe ndalohen 17 persona

Drejtësi
​Ngriten 105 aktakuza për 24 orë në Kosovë

​Ngriten 105 aktakuza për 24 orë në Kosovë

Drejtësi
Rrëfimet për Gjakoviqin, malazezin e arrestuar për krime lufte në Pejë

Rrëfimet për Gjakoviqin, malazezin e arrestuar për krime lufte në Pejë

Kosovë
Prokuroria e Shtetit për 24 orë ngriti 50 aktakuza kundër 57 personave, për vepra të ndryshme penale

Prokuroria e Shtetit për 24 orë ngriti 50 aktakuza kundër 57 personave, për vepra të ndryshme penale

Drejtësi
Hidhet poshtë aktakuza ndaj deputetit Zyba dhe të tjerëve për pjesëmarrje në protestat e vitit 2015

Hidhet poshtë aktakuza ndaj deputetit Zyba dhe të tjerëve për pjesëmarrje në protestat e vitit 2015

Drejtësi
Avokati i Pal Lekajt në rastin e “53 milionë eurove”: Aktakuza ndaj tij është tendencioze dhe e porositur

Avokati i Pal Lekajt në rastin e “53 milionë eurove”: Aktakuza ndaj tij është tendencioze dhe e porositur

Drejtësi