LAJMI I FUNDIT:

Aksioni policor në Shtërpcë

48 Artikuj

Propozimi evropian dhe deklarata e Kurtit, përplasjet në Kuvend në orët e vona dhe aksioni i Policisë në disa qytete – top lajmet e javës

Propozimi evropian dhe deklarata e Kurtit, përplasjet në Kuvend në orët e vona dhe aksioni i Policisë në disa qytete – top lajmet e javës

Besnike Salihu
Aksioni i së enjtes në Prishtinë, Ferizaj, Vushtrri, Lipjan e Viti – sekuestrohen 84 mijë euro, 22 vetura, motoçikleta e dokumente

Aksioni i së enjtes në Prishtinë, Ferizaj, Vushtrri, Lipjan e Viti – sekuestrohen 84 mijë euro, 22 vetura, motoçikleta e dokumente

Kosovë
Rasti “Brezovica”, arrestohen 15 të dyshuar dhe konfiskohen para, vetura, armë e dokumente

Rasti “Brezovica”, arrestohen 15 të dyshuar dhe konfiskohen para, vetura, armë e dokumente

Kosovë
Vazhdon aksioni për sekuestrimin e objekteve të ndërtuara pa leje në zonën e Brezovicës

Vazhdon aksioni për sekuestrimin e objekteve të ndërtuara pa leje në zonën e Brezovicës

Kosovë
Pronarë të vilave të sekuestruara në Brezovicë, gjykatës të të gjitha niveleve, politikanë e biznesmenë

Pronarë të vilave të sekuestruara në Brezovicë, gjykatës të të gjitha niveleve, politikanë e biznesmenë

Kosovë
Liberalizimi i vizave dhe sistemi ETIAS, sekuestrimi i vilave të politikanëve dhe biznesmenëve në Brezovicë dhe fjalimi i Ramës në KiE – top lajmet e javës

Liberalizimi i vizave dhe sistemi ETIAS, sekuestrimi i vilave të politikanëve dhe biznesmenëve në Brezovicë dhe fjalimi i Ramës në KiE – top lajmet e javës

Besnike Salihu
Rasti Brezovica, u sekuestruan mbi 70 vila – aksioni vazhdon edhe për rreth 500 objekte të tjera pa leje

Rasti Brezovica, u sekuestruan mbi 70 vila – aksioni vazhdon edhe për rreth 500 objekte të tjera pa leje

Elfije Boletini
Vazhdimi i aksionit për sekuestrimin e objekteve në Brezovicë, prokurori Maloku jep detaje

Vazhdimi i aksionit për sekuestrimin e objekteve në Brezovicë, prokurori Maloku jep detaje

Kosovë
Prokuroria edhe sot me aksion në Brezovicë, vazhdon sekuestrimi i objekteve të ndërtuara në këtë zonë

Prokuroria edhe sot me aksion në Brezovicë, vazhdon sekuestrimi i objekteve të ndërtuara në këtë zonë

Kosovë
Sekuestrimi i vilave të politikanëve dhe biznesmenëve në Brezovicë, prokurori Maloku jep detaje

Sekuestrimi i vilave të politikanëve dhe biznesmenëve në Brezovicë, prokurori Maloku jep detaje

Elfije Boletini
Aksioni “Brezovica 6”, policia jep detaje

Aksioni “Brezovica 6”, policia jep detaje

Kronika e Zezë
Prokuroria Themelore në Ferizaj vazhdon aksionin në zonën e Brezovicës

Prokuroria Themelore në Ferizaj vazhdon aksionin në zonën e Brezovicës

Kosovë
Prokuroria në Ferizaj edhe sot vazhdon aksionin në zonën e Brezovicës

Prokuroria në Ferizaj edhe sot vazhdon aksionin në zonën e Brezovicës

Kosovë
Aksion i gjerë i policisë në Shtërpcë, sekuestrohen kamerat e vendosura nga strukturat ilegale

Aksion i gjerë i policisë në Shtërpcë, sekuestrohen kamerat e vendosura nga strukturat ilegale

Kosovë
Kërkohet paraburgim ndaj një personi në rastin “Brezovica”

Kërkohet paraburgim ndaj një personi në rastin “Brezovica”

Drejtësi
Për herë të parë në historinë e shtetit gjeneralmajore një grua, aksioni “Brezovica” dhe vrasja brenda familjes në veri – top lajmet e javës

Për herë të parë në historinë e shtetit gjeneralmajore një grua, aksioni “Brezovica” dhe vrasja brenda familjes në veri – top lajmet e javës

Besnike Salihu
Aksioni “Brezovica”, bastisen edhe 6 lokacione – arrestohen 4 persona, në mesin e tyre ish-sekretari i MI-së

Aksioni “Brezovica”, bastisen edhe 6 lokacione – arrestohen 4 persona, në mesin e tyre ish-sekretari i MI-së

Drejtësi
Nga një muaj paraburgim për doganierin dhe kryetarin e bordit të “Ski Center Brezovica”

Nga një muaj paraburgim për doganierin dhe kryetarin e bordit të “Ski Center Brezovica”

Drejtësi
Suspendohet zyrtari doganor që u arrestua në rastin “Brezovica”

Suspendohet zyrtari doganor që u arrestua në rastin “Brezovica”

Kosovë
Kërkohet paraburgim ndaj dy të dyshuarve në rastin “Brezovica” – Policia u sekuestroi para, armë dhe municion

Kërkohet paraburgim ndaj dy të dyshuarve në rastin “Brezovica” – Policia u sekuestroi para, armë dhe municion

Drejtësi
Aksionin “Brezovica” kundër krimit e korrupsionit Vuçiqi e përdor për sulm ndaj Kosovës dhe fushatë elektorale në Serbi

Aksionin “Brezovica” kundër krimit e korrupsionit Vuçiqi e përdor për sulm ndaj Kosovës dhe fushatë elektorale në Serbi

Kosovë
Përfundon aksioni në Shtërpcë – arrestohet një doganier dhe kryetari i bordit të “Ski Center Brezovica”

Përfundon aksioni në Shtërpcë – arrestohet një doganier dhe kryetari i bordit të “Ski Center Brezovica”

Drejtësi
Vazhdon aksioni “Brezovica”, bastisje në disa lokacione

Vazhdon aksioni “Brezovica”, bastisje në disa lokacione

Mirjeta Hajzeraj
Vrasja e 14 vjeçarit në Prishtinë, arrestimi i tre serbëve që blenë emblema të UÇK-së dhe aksioni “Brezovica 3” – top lajmet e javës

Vrasja e 14 vjeçarit në Prishtinë, arrestimi i tre serbëve që blenë emblema të UÇK-së dhe aksioni “Brezovica 3” – top lajmet e javës

Besnike Salihu