LAJMI I FUNDIT:

Aksidenti i autobusit në Bullgari

194 Artikuj

Maqedoni: I merret licenca e punës “Besa Trans”

Maqedoni: I merret licenca e punës “Besa Trans”

Maqedonia e Veriut
Shumë gabime në autostradën “Struma”, ku ndodhi fatkeqësia me autobusin e “Besa Trans”

Shumë gabime në autostradën “Struma”, ku ndodhi fatkeqësia me autobusin e “Besa Trans”

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Ekspertiza për aksidentin që mori 45 jetë ende nuk është gati

Maqedoni: Ekspertiza për aksidentin që mori 45 jetë ende nuk është gati

Maqedonia e Veriut
Aksidenti në Bullgari, rezultatet e ekspertizës mund të jenë gati deri të dielën

Aksidenti në Bullgari, rezultatet e ekspertizës mund të jenë gati deri të dielën

Maqedonia e Veriut
Dënohet bullgari që u tall me tragjedinë e autobusit në Bullgari

Dënohet bullgari që u tall me tragjedinë e autobusit në Bullgari

Kronikë e Zezë
Sarafov: Shoferi i autobusit në të cilin humbën jetën 45 persona, ka vozitur me shpejtësi të papërshtatshme

Sarafov: Shoferi i autobusit në të cilin humbën jetën 45 persona, ka vozitur me shpejtësi të papërshtatshme

Maqedonia e Veriut
OBRM-PDUKM: Java e tretë nga tragjedia me autobusin, qeveria pa përgjigje dhe përgjegjësi

OBRM-PDUKM: Java e tretë nga tragjedia me autobusin, qeveria pa përgjigje dhe përgjegjësi

Politikë
Huseini: Pronari i autobusit të aksidentuar në Bullgari është paqasshëm për autoritetet dhe inspektorët

Huseini: Pronari i autobusit të aksidentuar në Bullgari është paqasshëm për autoritetet dhe inspektorët

Maqedonia e Veriut
Boçvarski: Për licencë janë kontrolluar vetëm shoferët e autobusit të aksidentuar në Bullgari, jo edhe të tjerët

Boçvarski: Për licencë janë kontrolluar vetëm shoferët e autobusit të aksidentuar në Bullgari, jo edhe të tjerët

Maqedonia e Veriut
Sinani: Luli është shembulli se tragjedia e vdekjes edhe mund ta transformojë jetën në fat

Sinani: Luli është shembulli se tragjedia e vdekjes edhe mund ta transformojë jetën në fat

Kosovë
Mehaj viziton familjarët e viktimave të tragjedisë në Bullgari

Mehaj viziton familjarët e viktimave të tragjedisë në Bullgari

Kosovë
Varrosen shumica e viktimave të tragjedisë së Bullgarisë

Varrosen shumica e viktimave të tragjedisë së Bullgarisë

Maqedonia e Veriut
Të gjithë të lënduarit e aksidentit lëshohen nga spitali i Shkupit

Të gjithë të lënduarit e aksidentit lëshohen nga spitali i Shkupit

Maqedonia e Veriut
Funksionarë të lartë të Shqipërisë dhe Kosovës presin viktimat e aksidentit tragjik

Funksionarë të lartë të Shqipërisë dhe Kosovës presin viktimat e aksidentit tragjik

Maqedonia e Veriut
Presidentja Osmani del në pritje të viktimave të aksidentit në Bullgari

Presidentja Osmani del në pritje të viktimave të aksidentit në Bullgari

Kosovë
Mbërrijnë aeroplanët me kufomat e viktimave nga aksidenti në Bullgari

Mbërrijnë aeroplanët me kufomat e viktimave nga aksidenti në Bullgari

Maqedonia e Veriut
Erë e fortë në Sofje, vonesa në arritjen e kufomave në Shkup

Erë e fortë në Sofje, vonesa në arritjen e kufomave në Shkup

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Sot pritet të arrijnë trupat e pajetë të viktimave të aksidentit në Bullgari

Maqedoni: Sot pritet të arrijnë trupat e pajetë të viktimave të aksidentit në Bullgari

Maqedonia e Veriut
Nesër pritet të arrijnë kufomat nga aksidenti tragjik në Bullgari

Nesër pritet të arrijnë kufomat nga aksidenti tragjik në Bullgari

Maqedonia e Veriut
Identifikohen të gjithë viktimat nga aksidenti tragjik në Bullgari

Identifikohen të gjithë viktimat nga aksidenti tragjik në Bullgari

Maqedonia e Veriut
Të premten do të arrijnë në Shkup 45 viktimat e aksidentit tragjik në Bullgari

Të premten do të arrijnë në Shkup 45 viktimat e aksidentit tragjik në Bullgari

Maqedonia e Veriut
Aksidenti në Bullgar: Filipçe: Po punohet në kryerjen e analizave të ADN-së

Aksidenti në Bullgar: Filipçe: Po punohet në kryerjen e analizave të ADN-së

Shëndetësi
Komitova: Gjatë hetimeve është konstatuar se një pjesë e rrugës “Struma” nuk është autostradë

Komitova: Gjatë hetimeve është konstatuar se një pjesë e rrugës “Struma” nuk është autostradë

Maqedonia e Veriut
Komitova: Zjarri dhe jo rruga arsyeja kryesore e numrit të madh të viktimave

Komitova: Zjarri dhe jo rruga arsyeja kryesore e numrit të madh të viktimave

Maqedonia e Veriut