LAJMI I FUNDIT:

AKB

134 Artikuj

Ushtarët e FSK-së do të mund të blejnë artikuj me zbritje në dyqane të caktuara

Ushtarët e FSK-së do të mund të blejnë artikuj me zbritje në dyqane të caktuara

Biznes
Abazoviq tri ditë në Kosovë, Shahini nga AKB: Është rritur komunikimi me Malin e Zi, vizita e tij ka karakter ekonomik e politik

Abazoviq tri ditë në Kosovë, Shahini nga AKB: Është rritur komunikimi me Malin e Zi, vizita e tij ka karakter ekonomik e politik

Biznes
Abazoviq do të vijë në Kosovë me ftesë të AKB-së

Abazoviq do të vijë në Kosovë me ftesë të AKB-së

Biznes
AKB-ja dhe Ministria e Mbrojtjes nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi

AKB-ja dhe Ministria e Mbrojtjes nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi

Biznes
AKB: Në pandemi u shuan 20 mijë biznese, e rreth 50 mijë persona mbeten pa punë

AKB: Në pandemi u shuan 20 mijë biznese, e rreth 50 mijë persona mbeten pa punë

Biznes
Përfaqësues të biznesit i propozojnë Qeverisë së Kosovës masa për uljen e çmimit të naftës

Përfaqësues të biznesit i propozojnë Qeverisë së Kosovës masa për uljen e çmimit të naftës

Bujqësi
Hoti: Qeveria e Kosovës do t’u qëndrojë afër bizneseve dhe qytetarëve

Hoti: Qeveria e Kosovës do t’u qëndrojë afër bizneseve dhe qytetarëve

Të Tjera
AKB mirëpret votimin e Projektligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike

AKB mirëpret votimin e Projektligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike

Biznes
AKB: Qeveria po diskriminon sektorin privat

AKB: Qeveria po diskriminon sektorin privat

Biznes
Shahini: Kosova ka aspirata për Shengenin evropian, jo për Mini-Shengenin ballkanik

Shahini: Kosova ka aspirata për Shengenin evropian, jo për Mini-Shengenin ballkanik

Të Tjera
Rreth 100 milionë euro rritet qarkullimi i prodhimeve vendore

Rreth 100 milionë euro rritet qarkullimi i prodhimeve vendore

Viva Fresh Store
AKB: Prodhimi vendës shtyllë e qëndrueshmërisë shtetërore

AKB: Prodhimi vendës shtyllë e qëndrueshmërisë shtetërore

Të Tjera
AKB: Mbi 40 milionë euro investime të huaja më pak se në vitin e kaluar

AKB: Mbi 40 milionë euro investime të huaja më pak se në vitin e kaluar

Biznes
AKB dhe ATK në shërbim të biznesit dhe prodhuesit vendës

AKB dhe ATK në shërbim të biznesit dhe prodhuesit vendës

Të Tjera
Lobimi i Serbisë kundër Kosovës dhe problemet juridike në vend, shkaktarë të ndaljes së investitorëve të huaj

Lobimi i Serbisë kundër Kosovës dhe problemet juridike në vend, shkaktarë të ndaljes së investitorëve të huaj

Kosovë
Aleanca e Biznesit: Tarifat e larta të energjisë elektrike pengesë në sektorin privat

Aleanca e Biznesit: Tarifat e larta të energjisë elektrike pengesë në sektorin privat

Të Tjera
Burokracia e lejeve ndërtimore, pranimit dhe legalizimit po prodhojnë korrupsion

Burokracia e lejeve ndërtimore, pranimit dhe legalizimit po prodhojnë korrupsion

Ekonomi
Përveç shkëmbimeve tregtare, Shqipëria dominon edhe me barriera ndaj Kosovës

Përveç shkëmbimeve tregtare, Shqipëria dominon edhe me barriera ndaj Kosovës

Albert Spahiu
AKB: kontrabanda dhe informaliteti e shkatërruan ekonominë

AKB: kontrabanda dhe informaliteti e shkatërruan ekonominë

Biznes
AKB: Nga taksa 100%, Serbia humbi rreth 300 milionë euro

AKB: Nga taksa 100%, Serbia humbi rreth 300 milionë euro

Biznes
AKB zgjedh kryesuesin e sektorit të ndërtimtarisë

AKB zgjedh kryesuesin e sektorit të ndërtimtarisë

Të Tjera
Për katër muaj u regjistruan 3294 biznese

Për katër muaj u regjistruan 3294 biznese

Biznes
Shmangia nga fiskalizimi, rrit ekonominë joformale

Shmangia nga fiskalizimi, rrit ekonominë joformale

Biznes
Ballkani Perëndimor pjesë e së ardhmes në BE

Ballkani Perëndimor pjesë e së ardhmes në BE

Të Tjera