LAJMI I FUNDIT:

Ahmet Ismaili

17 Artikuj

Latifi-Jashari jep dorëheqje nga pozita e zëvendësguvernatores së BQK-së

Latifi-Jashari jep dorëheqje nga pozita e zëvendësguvernatores së BQK-së

Financa
Edhe një ditë afat për zgjedhjen e guvernatorit – Komisioni për Buxhet shqyrton listën e katër kandidatëve për të parin e BQK-së

Edhe një ditë afat për zgjedhjen e guvernatorit – Komisioni për Buxhet shqyrton listën e katër kandidatëve për të parin e BQK-së

Financa
Dy ditë afat për zgjedhjen e guvernatorit të BQK – Kuvendi ende pa votim, kush janë katër kandidatët në listën e ngushtë?

Dy ditë afat për zgjedhjen e guvernatorit të BQK – Kuvendi ende pa votim, kush janë katër kandidatët në listën e ngushtë?

Albert Spahiu
Zvarritja e emërimit të guvernatorit të BQK-së – nga 29 marsi pritet të ketë ushtrues detyre, opozita kritika pushtetit për ndikim në proces

Zvarritja e emërimit të guvernatorit të BQK-së – nga 29 marsi pritet të ketë ushtrues detyre, opozita kritika pushtetit për ndikim në proces

Financa
​Komisioni për Buxhet shqyrton emrat për guvernator të BQK-së

​Komisioni për Buxhet shqyrton emrat për guvernator të BQK-së

Financa
Komisioni për Buxhet të hënën shqyrton emrat për guvernator të BQK-së

Komisioni për Buxhet të hënën shqyrton emrat për guvernator të BQK-së

Financa
Procesi i përzgjedhjes së guvernatorit të BQK-së, po vlerësohet se pati parregullsi për listën e ngushtë të kandidatëve

Procesi i përzgjedhjes së guvernatorit të BQK-së, po vlerësohet se pati parregullsi për listën e ngushtë të kandidatëve

Financa
BQK-ja i dërgon në Qeveri dhe Kuvend emrat për guvernator

BQK-ja i dërgon në Qeveri dhe Kuvend emrat për guvernator

Financa
Përzgjedhja e guvernatorit të ri – Lëvizja Fol thotë se ka dyshime për mungesë transparence, BQK-ja e mohon

Përzgjedhja e guvernatorit të ri – Lëvizja Fol thotë se ka dyshime për mungesë transparence, BQK-ja e mohon

Financa
Shkëndije Himaj më e vlerësuara nga Ambasada britanike në intervistën për guvernatore të BQK-së

Shkëndije Himaj më e vlerësuara nga Ambasada britanike në intervistën për guvernatore të BQK-së

Financa
Guvernatori i ri – këta janë katër kandidatët në listën e ngushtë për ta drejtuar BQK-në

Guvernatori i ri – këta janë katër kandidatët në listën e ngushtë për ta drejtuar BQK-në

Financa
Shuma e mbledhur në Fondin e Sigurisë, Thesari i Shtetit thotë se kjo informatë është e klasifikuar

Shuma e mbledhur në Fondin e Sigurisë, Thesari i Shtetit thotë se kjo informatë është e klasifikuar

Albert Spahiu
Të prekurit me COVID-19 në pritje të pagesave, Komuna e Prishtinës thotë se janë kompensuar rreth 20 mijë qytetarë

Të prekurit me COVID-19 në pritje të pagesave, Komuna e Prishtinës thotë se janë kompensuar rreth 20 mijë qytetarë

Albert Spahiu
U dalin para më shumë në xhirollogari kadetëve, Ministria e Financave: Me pagën e muajit mars do të bëhen barazimet

U dalin para më shumë në xhirollogari kadetëve, Ministria e Financave: Me pagën e muajit mars do të bëhen barazimet

Financa
Ismaili: Thesari i Kosovës është duke punuar në hapjen e të dhënave

Ismaili: Thesari i Kosovës është duke punuar në hapjen e të dhënave

Financa
‘Vjedhja e mbi dy milionë eurove’ – a ekziston detyrimi për kthimin e parave, flasin nga Thesari i Shtetit

‘Vjedhja e mbi dy milionë eurove’ – a ekziston detyrimi për kthimin e parave, flasin nga Thesari i Shtetit

Xhejlane Kaçiu
Drejtori i Thesarit pas rastit të vjedhjes: Është veprim individual, unë s’kam nënshkruar asnjë dokument

Drejtori i Thesarit pas rastit të vjedhjes: Është veprim individual, unë s’kam nënshkruar asnjë dokument

Kosovë