LAJMI I FUNDIT:

Agron Llugaliu

28 Artikuj

Drejtori i Doganës takon bizneset prodhuese, flasin për ndryshimin e politikave fiskale

Drejtori i Doganës takon bizneset prodhuese, flasin për ndryshimin e politikave fiskale

Prodhime Vendore
Çka kontrabandohet më shumë në Kosovë nga vendet fqinje?

Çka kontrabandohet më shumë në Kosovë nga vendet fqinje?

Ekonomi
Dogana e Kosovës ka mbledhur 1 miliard e 531 milionë euro gjatë vitit 2022

Dogana e Kosovës ka mbledhur 1 miliard e 531 milionë euro gjatë vitit 2022

Financa
Në Portin e Durrësit fillon zhdoganimi i plotë për mallrat me destinacion Kosovën

Në Portin e Durrësit fillon zhdoganimi i plotë për mallrat me destinacion Kosovën

Ekonomi
Këtë vit Dogana me 14 për qind më shumë të hyra, janë rritur edhe konfiskimet

Këtë vit Dogana me 14 për qind më shumë të hyra, janë rritur edhe konfiskimet

Financa
Kosova dhe Belgjika zotohen për shkëmbimin e përvojave në fushën e doganave

Kosova dhe Belgjika zotohen për shkëmbimin e përvojave në fushën e doganave

Të Tjera
U pezullohet licenca katër kompanive të naftës

U pezullohet licenca katër kompanive të naftës

Të Tjera
Llugaliu: Eksportet e Kosovës në dy muajt e parë të këtij viti kanë shënuar rritje prej 45 për qind

Llugaliu: Eksportet e Kosovës në dy muajt e parë të këtij viti kanë shënuar rritje prej 45 për qind

Të Tjera
Llugaliu: 2021-ta, viti rekord i Doganës

Llugaliu: 2021-ta, viti rekord i Doganës

Biznes
Lufta kundër kontrabandës, Llugaliu: Veriu ka shërbyer si strehë për të fshehë aktivitetin kriminal

Lufta kundër kontrabandës, Llugaliu: Veriu ka shërbyer si strehë për të fshehë aktivitetin kriminal

Të Tjera
Lufta kundër korrupsionit e krimit të organizuar, Dogana lanson aplikacione për raportim nga qytetarët e bizneset

Lufta kundër korrupsionit e krimit të organizuar, Dogana lanson aplikacione për raportim nga qytetarët e bizneset

Ekonomi
Ndalimi i prodhimit të kriptovalutave, drejtori i Doganës tregon rastet kur i konfiskojnë pajisjet dhe çfarë do të ndodhë me to

Ndalimi i prodhimit të kriptovalutave, drejtori i Doganës tregon rastet kur i konfiskojnë pajisjet dhe çfarë do të ndodhë me to

Energjetika
Lufta kundër kontrabandës dhe konfiskimet e pajisjeve të kriptovalutave, flet drejtori i Doganës së Kosovës

Lufta kundër kontrabandës dhe konfiskimet e pajisjeve të kriptovalutave, flet drejtori i Doganës së Kosovës

Ekonomi
Dogana grumbulloi mbi një miliard euro në vitin 2021

Dogana grumbulloi mbi një miliard euro në vitin 2021

Ekonomi
Rifunksionalizimi i terminalit doganor të Trepçës, propozimi i anëtarëve të Bordit të ri të BQK-së dhe pagesa e shtesave për 86 mijë fëmijë përfitues – ngjarjet kryesore të javës në ekonomi

Rifunksionalizimi i terminalit doganor të Trepçës, propozimi i anëtarëve të Bordit të ri të BQK-së dhe pagesa e shtesave për 86 mijë fëmijë përfitues – ngjarjet kryesore të javës në ekonomi

Albert Spahiu
Rihapja e terminalit doganor në Trepçë, vendimi për dhënien e vaksinës te fëmijët 12-15 vjeç dhe deklarata e Ramës për kërkim faljen nga Serbia – top lajmet e javës

Rihapja e terminalit doganor në Trepçë, vendimi për dhënien e vaksinës te fëmijët 12-15 vjeç dhe deklarata e Ramës për kërkim faljen nga Serbia – top lajmet e javës

Besnike Salihu
Zyra e BE-së në Kosovë mirëpret rihapjen e terminalit doganor në Trepçë

Zyra e BE-së në Kosovë mirëpret rihapjen e terminalit doganor në Trepçë

Kosovë
Drejtori i Doganës së Kosovës flet për operacionin kundër rrjetit të kontrabandës – malli kishte destinacion një vend të BE-së

Drejtori i Doganës së Kosovës flet për operacionin kundër rrjetit të kontrabandës – malli kishte destinacion një vend të BE-së

Ekonomi
Deri në mesin e vitit të ardhshëm terminalet doganore shtetërore pritet të shtrihen në të gjithë vendin

Deri në mesin e vitit të ardhshëm terminalet doganore shtetërore pritet të shtrihen në të gjithë vendin

Të Tjera
Dogana e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë thellojnë bashkëpunimin

Dogana e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë thellojnë bashkëpunimin

Biznes
Bllokada e rrugëve në veri, bie importi i mallrave nga Serbia

Bllokada e rrugëve në veri, bie importi i mallrave nga Serbia

Financa
Pasuria e guvernatorit të BQK-së, drejtorit të Doganës dhe të ATK-së

Pasuria e guvernatorit të BQK-së, drejtorit të Doganës dhe të ATK-së

Financa
Tahiri tha se vëllau i drejtorit të Doganës e ka bërë shpedicionin e kamionit me 400 kg kokainë, Llugaliu thotë se do ta padisë nëse nuk kërkon falje

Tahiri tha se vëllau i drejtorit të Doganës e ka bërë shpedicionin e kamionit me 400 kg kokainë, Llugaliu thotë se do ta padisë nëse nuk kërkon falje

Politikë
Dialogu me doganën i rëndësishëm për lehtësimin e operacioneve biznesore

Dialogu me doganën i rëndësishëm për lehtësimin e operacioneve biznesore

Ekonomi