LAJMI I FUNDIT:

Agjërimi

131 Artikuj

Agjërimi, leximi dhe gjërat tjera që ju bëjnë më të mençur!

Agjërimi, leximi dhe gjërat tjera që ju bëjnë më të mençur!

Të tjera
Agjërimi njëditor gjithnjë e më popullor në botë! Nuk hani për 24 orë, ekspertët sqarojnë se ndodhin disa ndryshime

Agjërimi njëditor gjithnjë e më popullor në botë! Nuk hani për 24 orë, ekspertët sqarojnë se ndodhin disa ndryshime

Dietë
Cili agjërim është ideal për të hequr dhjamin nga barku dhe cili për shkrirjen e kofshëve

Cili agjërim është ideal për të hequr dhjamin nga barku dhe cili për shkrirjen e kofshëve

Dietë
Pse Nata e Kadrit e Ramazanit është ngjarja më e shenjtë në Islam

Pse Nata e Kadrit e Ramazanit është ngjarja më e shenjtë në Islam

Nga Bota
Si ndikon agjërimi në shëndetin e njeriut? Flet nutricionistja Pupovci

Si ndikon agjërimi në shëndetin e njeriut? Flet nutricionistja Pupovci

Mirjeta Hajzeraj
Dilemat e agjëruesit: A e prishin agjërimin pikat e syve dhe hundës, insulina, infuzionet?

Dilemat e agjëruesit: A e prishin agjërimin pikat e syve dhe hundës, insulina, infuzionet?

Të tjera
Ramazani, shtatzënia dhe gjidhënia

Ramazani, shtatzënia dhe gjidhënia

Temat Javore
Këshilla për agjëruesit për ushqimin e duhur gjatë Ramazanit

Këshilla për agjëruesit për ushqimin e duhur gjatë Ramazanit

Nutricion
Dobitë shëndetësore të agjërimit, nutricionisti tregon tri gjëra të rëndësishme që i ndodhin organizmit

Dobitë shëndetësore të agjërimit, nutricionisti tregon tri gjëra të rëndësishme që i ndodhin organizmit

Donjeta Zeqiraj
Ramazani – muaji i agjërimit, faljes, mëshirës së Zotit dhe ripërtëritjes shpirtërore

Ramazani – muaji i agjërimit, faljes, mëshirës së Zotit dhe ripërtëritjes shpirtërore

Të tjera
Sëmundja e sheqerit (diabeti) dhe agjërimi gjatë Ramazanit

Sëmundja e sheqerit (diabeti) dhe agjërimi gjatë Ramazanit

Temat Javore
Vaktia e Ramazanit 2023

Vaktia e Ramazanit 2023

Kosovë
Muaji i Ramazanit fillon të enjten, kjo është vaktia e agjërimit në Kosovë

Muaji i Ramazanit fillon të enjten, kjo është vaktia e agjërimit në Kosovë

Kosovë
Muaji i Ramazanit, Hoxhë Husamedin Abazi tregon se kujt i obligohet mbajtja e agjërimit dhe kujt jo

Muaji i Ramazanit, Hoxhë Husamedin Abazi tregon se kujt i obligohet mbajtja e agjërimit dhe kujt jo

Meridiana Statovci
E krishtera që agjëron në Delvinë: Ndjej plotësim shpirtëror

E krishtera që agjëron në Delvinë: Ndjej plotësim shpirtëror

Shqipëri
Ramazani 2022: Agjërimi zgjat diku rreth 11 e diku deri në 19 orë – në varësi të vendit ku ndodheni në botë

Ramazani 2022: Agjërimi zgjat diku rreth 11 e diku deri në 19 orë – në varësi të vendit ku ndodheni në botë

Kuriozitete
Nutricionisti Bahri Sopa: Agjërimi bën mrekulli në organizmin e njeriut

Nutricionisti Bahri Sopa: Agjërimi bën mrekulli në organizmin e njeriut

Meridiana Statovci
Uji Nabeez: Pihet gjatë Ramazanit – ideal për agjërim

Uji Nabeez: Pihet gjatë Ramazanit – ideal për agjërim

Pije dhe Kokteje
Katër metoda të dobishme për të hequr dhjamin nga barku

Katër metoda të dobishme për të hequr dhjamin nga barku

Këshilla Lifestyle
Ky ndryshim i vogël i dietës mund të shmangë humbjen e kujtesës në lidhje me moshën ndërsa ju dobësoheni

Ky ndryshim i vogël i dietës mund të shmangë humbjen e kujtesës në lidhje me moshën ndërsa ju dobësoheni

Shëndetësi Lajme
Agjërimi përmirëson sëmundjet autoimune

Agjërimi përmirëson sëmundjet autoimune

Temat Javore
Disa këshilla thelbësore rreth agjërimit

Disa këshilla thelbësore rreth agjërimit

Shëndetësi Lajme
Tetë këshilla për një sistem më të fortë imunitar kur agjëroni në Ramazan – sidomos gjatë pandemisë

Tetë këshilla për një sistem më të fortë imunitar kur agjëroni në Ramazan – sidomos gjatë pandemisë

Këshilla mjekësore
Të ushqyerit shëndetshëm gjatë Ramazanit, nutricionistja Vala Pupovci tregon cilat ushqime rekomandohen e cilat jo

Të ushqyerit shëndetshëm gjatë Ramazanit, nutricionistja Vala Pupovci tregon cilat ushqime rekomandohen e cilat jo

Jehona Hulaj