LAJMI I FUNDIT:

Afrim Zhitia

39 Artikuj

Qytetarët raportuan problemin, komuna e Prishtinës rregullon shenjën e rrugës

Qytetarët raportuan problemin, komuna e Prishtinës rregullon shenjën e rrugës

Kosovë
Homazhe në 33-vjetorin e rënies së Fahri Fazliut dhe Afrim Zhitisë: Shembulli më kuptimplotë që frymëzuan edhe brezat pas

Homazhe në 33-vjetorin e rënies së Fahri Fazliut dhe Afrim Zhitisë: Shembulli më kuptimplotë që frymëzuan edhe brezat pas

Kosovë
Konjufca nderon Zhitinë e Fazliun: Veprat e tyre do të jenë frymëzim për brezin tonë dhe brezat që do të vijnë

Konjufca nderon Zhitinë e Fazliun: Veprat e tyre do të jenë frymëzim për brezin tonë dhe brezat që do të vijnë

Kosovë
Kurti për rënien e Zhitisë dhe Fazliut: Historia përbëhet prej dëshmorëve

Kurti për rënien e Zhitisë dhe Fazliut: Historia përbëhet prej dëshmorëve

Kosovë
​Haradinaj nderon dëshmorët Afrim Zhitia e Fahri Fazliu

​Haradinaj nderon dëshmorët Afrim Zhitia e Fahri Fazliu

Kosovë
32-vjet nga rënia e dëshmorëve Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu

32-vjet nga rënia e dëshmorëve Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu

Kosovë
Osmani përkujton heronjtë Afrim Zhitia e Fahri Fazliu

Osmani përkujton heronjtë Afrim Zhitia e Fahri Fazliu

Kosovë
​Motra e Afrim Zhitisë: Heronjtë na kanë mësuar si të jetojmë dhe si të vdesim

​Motra e Afrim Zhitisë: Heronjtë na kanë mësuar si të jetojmë dhe si të vdesim

Kosovë
​Hoti: Duke nderuar Afrim Zhitinë dhe Fahri Fazliun nderojmë të gjithë heronjtë

​Hoti: Duke nderuar Afrim Zhitinë dhe Fahri Fazliun nderojmë të gjithë heronjtë

Kosovë
Bëhen 31 vjet nga rënia e dëshmorëve Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu

Bëhen 31 vjet nga rënia e dëshmorëve Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu

Kosovë
​Veseli viziton nënën e heroit, Afrim Zhitia

​Veseli viziton nënën e heroit, Afrim Zhitia

Kosovë
Vdes babi i heroit Afrim Zhitia, liderët politik shprehin ngushëllime

Vdes babi i heroit Afrim Zhitia, liderët politik shprehin ngushëllime

Kosovë
Haradinaj shkon për ngushëllime në familjen e heroit Afrim Zhitia

Haradinaj shkon për ngushëllime në familjen e heroit Afrim Zhitia

Kosovë
​Vdes Sylë Zhitia, vëllai i heroit Afrim Zhitia

​Vdes Sylë Zhitia, vëllai i heroit Afrim Zhitia

Kosovë
Limaj: Katër heronjtë e kombit dhe dëshmorët janë themeli i lirisë së Kosovës

Limaj: Katër heronjtë e kombit dhe dëshmorët janë themeli i lirisë së Kosovës

Kosovë
Katër heronjtë, Afrim Zhitia, Agron Rrahmani, Fahri Fazliu dhe Bahri Fazliu, rivarrosen pranë varrit të Adem Demaçit

Katër heronjtë, Afrim Zhitia, Agron Rrahmani, Fahri Fazliu dhe Bahri Fazliu, rivarrosen pranë varrit të Adem Demaçit

Kosovë
Thaçi: Sot e përgjithmonë, eshtrat e katër bijve të Kosovës do të jenë pranë njëri–tjetrit

Thaçi: Sot e përgjithmonë, eshtrat e katër bijve të Kosovës do të jenë pranë njëri–tjetrit

Kosovë
Haradinaj: Zhitia, Rrahmani dhe vëllezërit Fazliu, ndryshuan rrjedhën e historisë së Kosovës

Haradinaj: Zhitia, Rrahmani dhe vëllezërit Fazliu, ndryshuan rrjedhën e historisë së Kosovës

Kosovë
Veseli bën homazhe për heronjtë Afrim Zhitia, Fahri Fazliu, Bahri Fazliu dhe Agron Rrahmani

Veseli bën homazhe për heronjtë Afrim Zhitia, Fahri Fazliu, Bahri Fazliu dhe Agron Rrahmani

Kosovë
Nderohen heronjtë Afrim Zhitia, Fahri Fazliu, Bahri Fazliu dhe Agron Rrahmani

Nderohen heronjtë Afrim Zhitia, Fahri Fazliu, Bahri Fazliu dhe Agron Rrahmani

Kosovë
Sot rivarrosen heronjtë Afrim Zhitia, Fahri Fazliu, Bahri Fazliu dhe Agron Rrahmani

Sot rivarrosen heronjtë Afrim Zhitia, Fahri Fazliu, Bahri Fazliu dhe Agron Rrahmani

Kosovë
Eshtrat e Zhitisë më 23 nëntor rivarrosen afër Demaçit

Eshtrat e Zhitisë më 23 nëntor rivarrosen afër Demaçit

Kosovë
Përkujtohen dëshmorët Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu

Përkujtohen dëshmorët Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu

Kosovë
Haradinaj: Zhitia dhe Fazliu do të mbesin frymëzim për heroizmin

Haradinaj: Zhitia dhe Fazliu do të mbesin frymëzim për heroizmin

Kosovë