LAJMI I FUNDIT:

Afati i përdorimit

17 Artikuj

Përdoreni këtë truk për zgjatjen e afatit të përdorimit të jogurtit

Përdoreni këtë truk për zgjatjen e afatit të përdorimit të jogurtit

Trend
Sa mund të zgjasin llojet e ndryshme të verërave pasi i hapni dhe si e zgjasni afatin e tyre?

Sa mund të zgjasin llojet e ndryshme të verërave pasi i hapni dhe si e zgjasni afatin e tyre?

Të njohim produktet
A e keni ditur që soda e bukës mund të prishet? Shihni kur duhet ta zëvendësoni

A e keni ditur që soda e bukës mund të prishet? Shihni kur duhet ta zëvendësoni

Këshilla dhe ide
Çfarë ndodh nëse aplikoni një faktor mbrojtës të skaduar: “Kujdes, po shkaktoni një sëmundje vdekjeprurëse!”

Çfarë ndodh nëse aplikoni një faktor mbrojtës të skaduar: “Kujdes, po shkaktoni një sëmundje vdekjeprurëse!”

Shëndetësi Lajme
Edhe çokollata ka një jetëgjatësi. Si ta dalloni nëse është e prishur?

Edhe çokollata ka një jetëgjatësi. Si ta dalloni nëse është e prishur?

Të njohim produktet
Sa kohë mund të përdoret qumështi pasi ta keni hapur ambalazhin? Ne tregojmë se si ta zgjasim jetëgjatësinë e tij

Sa kohë mund të përdoret qumështi pasi ta keni hapur ambalazhin? Ne tregojmë se si ta zgjasim jetëgjatësinë e tij

Të njohim produktet
Pse shishet kanë datë skadence kur uji nuk skadon?

Pse shishet kanë datë skadence kur uji nuk skadon?

Shëndetësi Lajme
Sa kohë duhet që një parfum të skadojë dhe a mund ta përdorim më pas?

Sa kohë duhet që një parfum të skadojë dhe a mund ta përdorim më pas?

Bukuri dhe Kujdes
Hapni frigoriferin dhe hidhni këto ushqime menjëherë! Qe sa është afati i përdorimit të tyre

Hapni frigoriferin dhe hidhni këto ushqime menjëherë! Qe sa është afati i përdorimit të tyre

Të tjera
E dini çfarë kuptimi kanë shenjat 3M, 6M, më shpesh 12M në produktet kozmetike?

E dini çfarë kuptimi kanë shenjat 3M, 6M, më shpesh 12M në produktet kozmetike?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Ekspertët zbulojnë: Qe sa gjatë bën ta ruani ushqimin e konservuar!

Ekspertët zbulojnë: Qe sa gjatë bën ta ruani ushqimin e konservuar!

Të Tjera
Artikujt të cilët mund t’i hani edhe kur t’u kalojë afati i përdorimit

Artikujt të cilët mund t’i hani edhe kur t’u kalojë afati i përdorimit

Të njohim produktet
A skadon parfumi dhe sa kohë zgjat aroma e tij e pandryshuar? Kjo është periudha që mund ta përdorni

A skadon parfumi dhe sa kohë zgjat aroma e tij e pandryshuar? Kjo është periudha që mund ta përdorni

Këshilla Estetike
Kafja e mbyllur dhe ajo e hapur e kanë afatin e tyre të qëndrueshmërisë: Si të dalloni kur nuk është për përdorim!

Kafja e mbyllur dhe ajo e hapur e kanë afatin e tyre të qëndrueshmërisë: Si të dalloni kur nuk është për përdorim!

Të njohim produktet
Mësojani rëndësinë afatit të përdorimit të artikujve, kur blini me çmime të ulura

Mësojani rëndësinë afatit të përdorimit të artikujve, kur blini me çmime të ulura

Të njohim produktet
Sa është afati i përdorimit të ujit në shishe: Do të mbeteni pa fjalë!

Sa është afati i përdorimit të ujit në shishe: Do të mbeteni pa fjalë!

Shëndetësi Lajme
Afati i ushqimeve në frigorifer dhe friz

Afati i ushqimeve në frigorifer dhe friz

Të njohim produktet