LAJMI I FUNDIT:

Administrata Tatimore e Kosovës

250 Artikuj

ATK: 8.1 milionë euro tatimi shtesë nga hetimet tatimore

ATK: 8.1 milionë euro tatimi shtesë nga hetimet tatimore

Ekonomi
ATK-ja ndryshon procedurat e rimbursimit

ATK-ja ndryshon procedurat e rimbursimit

Financa
ATK: Mbi 25 mijë kontrolle në biznese, shqiptohen 3.1 milionë euro gjoba për tetë muaj

ATK: Mbi 25 mijë kontrolle në biznese, shqiptohen 3.1 milionë euro gjoba për tetë muaj

Financa
ATK-ja ndryshon procedurat e pajisjes me Vërtetim Tatimor

ATK-ja ndryshon procedurat e pajisjes me Vërtetim Tatimor

Financa
Këtë vit më pak pasuri e konfiskuar nga shteti

Këtë vit më pak pasuri e konfiskuar nga shteti

Financa
ATK prezanton 10 datasete me të dhëna të hapura

ATK prezanton 10 datasete me të dhëna të hapura

Të Tjera
Inspektimi i klubeve të natës dhe restoranteve, ATK gjen 63 punëtorë të padeklaruar

Inspektimi i klubeve të natës dhe restoranteve, ATK gjen 63 punëtorë të padeklaruar

Biznes
ATK: Këngëtarët e estradës i kanë paguar 1.2 milion euro tatim shtetit, rritje prej 100 për qind në deklarim dhe pagesa

ATK: Këngëtarët e estradës i kanë paguar 1.2 milion euro tatim shtetit, rritje prej 100 për qind në deklarim dhe pagesa

Muzikë
Këtu mund të shikoni nëse jeni të regjistruar nga punëdhënësi juaj

Këtu mund të shikoni nëse jeni të regjistruar nga punëdhënësi juaj

Ekonomi
​ATK-ja gjobit me 41 mijë euro klubet e natës për moslëshim të kuponëve fiskalë

​ATK-ja gjobit me 41 mijë euro klubet e natës për moslëshim të kuponëve fiskalë

Ekonomi
ATK-ja konfiskon pajisjet jo-fiskale, gjobiten disa biznese me nga 13 mijë euro

ATK-ja konfiskon pajisjet jo-fiskale, gjobiten disa biznese me nga 13 mijë euro

Financa
ATK-ja obligon edhe taksit të pajisen me sistem fiskal

ATK-ja obligon edhe taksit të pajisen me sistem fiskal

Financa
ASK jep statistikat e fundit: Në Kosovë mbi 17 mijë persona paguhen edhe për një punë të dytë

ASK jep statistikat e fundit: Në Kosovë mbi 17 mijë persona paguhen edhe për një punë të dytë

Financa
ATK-ja lëshon në përdorim shërbimin për kreditimin e TVSH-së

ATK-ja lëshon në përdorim shërbimin për kreditimin e TVSH-së

Financa
​ATK për herë të parë me plan specifik kundër korrupsionit

​ATK për herë të parë me plan specifik kundër korrupsionit

Financa
ATK-ja ua rikujton bizneseve dhe individëve: Lëshoni kuponë fiskal për shitjet online

ATK-ja ua rikujton bizneseve dhe individëve: Lëshoni kuponë fiskal për shitjet online

Financa
ATK-ja mbledh 15.5 milionë euro më shumë të hyra për muajin janar

ATK-ja mbledh 15.5 milionë euro më shumë të hyra për muajin janar

Financa
Ulja më drastike e pagës i bëhet kryetares së Kushtetueses, preken edhe presidentja e kryetari i Kuvendit

Ulja më drastike e pagës i bëhet kryetares së Kushtetueses, preken edhe presidentja e kryetari i Kuvendit

Financa
ATK-ja vendos disa kufizime në EDI për deklarimet në librat e Shitjes dhe të Blerjes

ATK-ja vendos disa kufizime në EDI për deklarimet në librat e Shitjes dhe të Blerjes

Financa
Kosova përfiton nga ‘Tiktokerët’: ATK mblodhi mbi 212 mijë euro tatime nga përdoruesit e rrjeteve sociale

Kosova përfiton nga ‘Tiktokerët’: ATK mblodhi mbi 212 mijë euro tatime nga përdoruesit e rrjeteve sociale

Egzona Shigjeqi
Mbi 418 mijë euro tatime të paguara ndaj shtetit nga estrada gjatë 2022-tës, ATK shqiptoi edhe 12 gjoba

Mbi 418 mijë euro tatime të paguara ndaj shtetit nga estrada gjatë 2022-tës, ATK shqiptoi edhe 12 gjoba

Egzona Shigjeqi
ATK me aksion në disa qytete, inkason borxhe mbi 700 mijë euro

ATK me aksion në disa qytete, inkason borxhe mbi 700 mijë euro

Biznes
ATK u bën thirrje bizneseve: Aplikoni saktë normën e TVSH-së

ATK u bën thirrje bizneseve: Aplikoni saktë normën e TVSH-së

Financa
Murtezaj: Ka këngëtar që deklarojnë vetëm 500 euro për një aheng, informatat tregojnë se çmimet shkojnë deri në 10 mijë euro

Murtezaj: Ka këngëtar që deklarojnë vetëm 500 euro për një aheng, informatat tregojnë se çmimet shkojnë deri në 10 mijë euro

Financa