Adele

Adele

Adele Laurie Blue Adkins MBE e njohur emrin artistik ‘Adele’ është e lindur 5 maj 1988 në Londër të Mbretërisë së Bashkuar.

Ajo është një kompozitore dhe këngëtare britanike me famë botërore.

Është fituese e shumëfishtë e çmimeve Grammy, Golden Globe, Brit Awards e të tjerë.

Disa nga hitet e saj më të njohura janë: “Hello”, “Rolling in the deep”, “Skyfall”, “Someone like you”, “Easy on you” e të tjera.

272 Artikuj