LAJMI I FUNDIT:

Abraham Linkoln

11 Artikuj

Pse këto janë ndër zgjedhjet më të rëndësishme në histori të SHBA-së?

Pse këto janë ndër zgjedhjet më të rëndësishme në histori të SHBA-së?

Amerika
Sondazh: 53 për qind e republikanëve mendojnë se Trump është më i mirë se Abraham Lincoln

Sondazh: 53 për qind e republikanëve mendojnë se Trump është më i mirë se Abraham Lincoln

Nga Bota
Në Kosovë, Shqipëri, madje edhe Rusi: 14 vendet, diku edhe befasuese, në të cilat gjenden statujat e presidentëve amerikanë

Në Kosovë, Shqipëri, madje edhe Rusi: 14 vendet, diku edhe befasuese, në të cilat gjenden statujat e presidentëve amerikanë

Nga Bota
Reagan shpëtoi 77 jetë: Punët “e çuditshme” që presidentët amerikanë i kanë bërë, para se të futeshin në Shtëpinë e Bardhë (Foto)

Reagan shpëtoi 77 jetë: Punët “e çuditshme” që presidentët amerikanë i kanë bërë, para se të futeshin në Shtëpinë e Bardhë (Foto)

Nga Bota
Njeriu që vrau presidentin më të famshëm të Amerikës nuk është kapur dhe vrarë – ai u arratis dhe jetoi për 38 vjet të tjera me identitet tjetër? (Foto)

Njeriu që vrau presidentin më të famshëm të Amerikës nuk është kapur dhe vrarë – ai u arratis dhe jetoi për 38 vjet të tjera me identitet tjetër? (Foto)

Nga Bota
15 prilli: Nga fundosja e Titanikut, te zjarri në ‘Notre Dame’, rastësia e tragjedive në të njëjtën ditë!

15 prilli: Nga fundosja e Titanikut, te zjarri në ‘Notre Dame’, rastësia e tragjedive në të njëjtën ditë!

Interesante
153 vjet nga vrasja e presidentit amerikan, Abraham Lincoln

153 vjet nga vrasja e presidentit amerikan, Abraham Lincoln

Nga Bota
Trembëdhjetë koincidencat e pabesueshme që na lindin më shumë pyetje rreth botës ku jetojmë (Foto)

Trembëdhjetë koincidencat e pabesueshme që na lindin më shumë pyetje rreth botës ku jetojmë (Foto)

Interesante
Mesazhi i fshehtë i orëndreqësit irlandez në orën e Abraham Linkolnit

Mesazhi i fshehtë i orëndreqësit irlandez në orën e Abraham Linkolnit

Interesante
Trump do të betohet në dy bibla (Video)

Trump do të betohet në dy bibla (Video)

Nga Bota
Pa diplomë në xhep, por shumë të suksesshëm: Lista e njerëzve milionerë dhe që bënë historinë

Pa diplomë në xhep, por shumë të suksesshëm: Lista e njerëzve milionerë dhe që bënë historinë

Interesante