Abi Çarshia

Abi Çarshia

Me hapësirë të jashtëzakonshme në një arkitekturë të veçantë, Abi Çarshia ofron gjithçka që korespondon më dëshirat nga e kaluara, që sot janë bërë realitet. Abi Çarshia gjendet në qytetin më të bukur të Kosovës, në Prizren, dhe ka një hapësirë të madhe me ambiente të veçanta.

27 Artikuj