LAJMI I FUNDIT:

AKK

110 Artikuj

Kuvendi i Kosovës miraton Bordin e Komisionit për Mbrojtjen e Konkurrencës

Kuvendi i Kosovës miraton Bordin e Komisionit për Mbrojtjen e Konkurrencës

Të Tjera
Koleksion të pikturave, veturë Tesla dhe aksione milionëshe – pasuria e kryetarit të kryeqytetit Përparim Rama

Koleksion të pikturave, veturë Tesla dhe aksione milionëshe – pasuria e kryetarit të kryeqytetit Përparim Rama

Financa
AKK ka iniciuar procedurat e verifikimit të pasurisë së ambasadorit Berishaj – procesi mund të zgjasë deri në gjashtë muaj

AKK ka iniciuar procedurat e verifikimit të pasurisë së ambasadorit Berishaj – procesi mund të zgjasë deri në gjashtë muaj

Jehona Hulaj
Letra e sinjalizuesit për parregullsitë, reagon BQK: Kanë qëllim dëmtimin e reputacionit

Letra e sinjalizuesit për parregullsitë, reagon BQK: Kanë qëllim dëmtimin e reputacionit

Financa
Sinjalizuesi i shkruan Agjencisë kundër korrupsionit, pretendon shkelje të shumta në BQK  

Sinjalizuesi i shkruan Agjencisë kundër korrupsionit, pretendon shkelje të shumta në BQK  

Financa
Më 28 prill seanca e radhës e Kuvendit, diskutohet sërish për formimin e Komisionit Hetimor

Më 28 prill seanca e radhës e Kuvendit, diskutohet sërish për formimin e Komisionit Hetimor

Kosovë
Punësimet në KEK, Agjencia Kundër Korrupsionit: Kemi filluar mbledhjen dhe trajtimin e informatave

Punësimet në KEK, Agjencia Kundër Korrupsionit: Kemi filluar mbledhjen dhe trajtimin e informatave

Të Tjera
AKK për dy muaj procedoi 60 raste në prokuroi për korrupsion, mos deklarim dhe deklarim të rrejshëm

AKK për dy muaj procedoi 60 raste në prokuroi për korrupsion, mos deklarim dhe deklarim të rrejshëm

Kosovë
Nga 4,737 zyrtarë publikë, deklarimin e pasurisë e kanë bërë 1,581 ose 33.14 për qind

Nga 4,737 zyrtarë publikë, deklarimin e pasurisë e kanë bërë 1,581 ose 33.14 për qind

Kosovë
Tahiri: Gazsjellësi amerikan i domosdoshëm për Kosovën

Tahiri: Gazsjellësi amerikan i domosdoshëm për Kosovën

Kosovë
Sot debat parlamentar për dialogun

Sot debat parlamentar për dialogun

Politikë
​S’ka kuorum për miratimin e Projektligjit për deklarimin e pasurisë së mjekëve dhe profesorëve

​S’ka kuorum për miratimin e Projektligjit për deklarimin e pasurisë së mjekëve dhe profesorëve

Kosovë
Kryetarët e komunave kërkojnë të paguhen sa deputetët dhe ministrat

Kryetarët e komunave kërkojnë të paguhen sa deputetët dhe ministrat

Kosovë
AKK këmbëngul të hiqet ora policore, thonë që nuk po ftohen në takimet e Komitetit

AKK këmbëngul të hiqet ora policore, thonë që nuk po ftohen në takimet e Komitetit

Kosovë
Deklarimi i pasurisë, konflikti i interesit dhe korrupsioni, vetëm në janar rreth 300 raste u trajtuan nga Agjencia Kundër Korrupsionit

Deklarimi i pasurisë, konflikti i interesit dhe korrupsioni, vetëm në janar rreth 300 raste u trajtuan nga Agjencia Kundër Korrupsionit

Kosovë
Agjencia kundër Korrupsionit nis procedurat kundër zyrtarëve të Listës Serbe

Agjencia kundër Korrupsionit nis procedurat kundër zyrtarëve të Listës Serbe

Kosovë
​Debati për krizën energjetike i thirrur nga AAK-ja shtyhet për të martën

​Debati për krizën energjetike i thirrur nga AAK-ja shtyhet për të martën

Kosovë
Pa dëshmi të prejardhjes, deklarimi i pasurisë është i kotë

Pa dëshmi të prejardhjes, deklarimi i pasurisë është i kotë

Ekonomi
Intervistohen edhe katër kandidatë për pozitën e drejtorit të Agjencisë Kundër Korrupsion

Intervistohen edhe katër kandidatë për pozitën e drejtorit të Agjencisë Kundër Korrupsion

Kosovë
Masat antiCOVID rekomandohen të vazhdojnë edhe për dy javë, këto janë kërkesat e AKK-së për MSH-në

Masat antiCOVID rekomandohen të vazhdojnë edhe për dy javë, këto janë kërkesat e AKK-së për MSH-në

Shëndetësi
Mungesa e drejtorit bllokon Agjencinë Kundër Korrupsionit

Mungesa e drejtorit bllokon Agjencinë Kundër Korrupsionit

Drejtësi
Masat antiCOVID që pritet të merren nga Qeveria: Hapen shkollat e çerdhet, lejohet shërbimi në gastronomi në 50% të hapësirave të mbyllura

Masat antiCOVID që pritet të merren nga Qeveria: Hapen shkollat e çerdhet, lejohet shërbimi në gastronomi në 50% të hapësirave të mbyllura

Kosovë
Rishikimi i masave antiCOVID, Vitia diskuton sot me kryetarët e komunave

Rishikimi i masave antiCOVID, Vitia diskuton sot me kryetarët e komunave

Shëndetësi
Viti i ri shkollor, MASHTI takim me drejtorët e arsimit të komunave

Viti i ri shkollor, MASHTI takim me drejtorët e arsimit të komunave

Arsim