LAJMI I FUNDIT:

5G

128 Artikuj

15 minuta ecje në qytetin e mençur – modeli i UBT-së që përfshinë të gjitha funksionet e jetës për studentët dhe qytetarët

15 minuta ecje në qytetin e mençur – modeli i UBT-së që përfshinë të gjitha funksionet e jetës për studentët dhe qytetarët

Albert Spahiu
Në internet rrjedhin specifikat dhe fotot e HTC U23 Pro 5G

Në internet rrjedhin specifikat dhe fotot e HTC U23 Pro 5G

Mobile
KRPP-ja udhëzon autoritetet kontraktuese që të mos përdorin pajisjet dhe shërbimet e disa kompanive

KRPP-ja udhëzon autoritetet kontraktuese që të mos përdorin pajisjet dhe shërbimet e disa kompanive

Albert Spahiu
Gjermania do të ndalojë përdorimin e produkteve teknologjike të prodhuara nga Kina

Gjermania do të ndalojë përdorimin e produkteve teknologjike të prodhuara nga Kina

Botë
HMD do të fillojë prodhimin e telefonave Nokia në Evropë nga tremujori i tretë i vitit 2023

HMD do të fillojë prodhimin e telefonave Nokia në Evropë nga tremujori i tretë i vitit 2023

Mobile
Nokia dhe Samsung zgjerojnë marrëveshjen e patentave për licencë të ndërsjellë

Nokia dhe Samsung zgjerojnë marrëveshjen e patentave për licencë të ndërsjellë

Lajme Teknologji
Me zhvillimin e rrjetit 5G, erdhi fundi i dominimit kinez në sektorin e telekomunikimit në Maqedoni

Me zhvillimin e rrjetit 5G, erdhi fundi i dominimit kinez në sektorin e telekomunikimit në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
​Telekomi nënshkruan për projektin “Migrimi në Kodin Telefonik të RKS dhe Modernizimi i rrjetit mobil”

​Telekomi nënshkruan për projektin “Migrimi në Kodin Telefonik të RKS dhe Modernizimi i rrjetit mobil”

Biznes
Poco X5 5G vihet re në listat e FCC dhe BIS

Poco X5 5G vihet re në listat e FCC dhe BIS

Mobile
Samsung vendosë rekord të ri të rrjetit 5G

Samsung vendosë rekord të ri të rrjetit 5G

Lajme Teknologji
IPKO është gati të ofrojë eksperiencën 5G

IPKO është gati të ofrojë eksperiencën 5G

Ipko
Kanadaja ndalon Huawei Technologies të Kinës nga rrjetet 5G

Kanadaja ndalon Huawei Technologies të Kinës nga rrjetet 5G

Lajme Teknologji
Teknologjia me rrjet 5G – sa në realitet e rrezikon sektorin e aviacionit?

Teknologjia me rrjet 5G – sa në realitet e rrezikon sektorin e aviacionit?

Amerika
A është e rrezikshme për aeroplanët, teknologjia 5G?

A është e rrezikshme për aeroplanët, teknologjia 5G?

Lajme Teknologji
Boeing dhe Airbus paralajmërojnë SHBA-në për shqetësimet e rrjetit 5G

Boeing dhe Airbus paralajmërojnë SHBA-në për shqetësimet e rrjetit 5G

Lajme Teknologji
UBT e rendit Kosovën të parën në rajon në vendosjen e rrjetit 5G

UBT e rendit Kosovën të parën në rajon në vendosjen e rrjetit 5G

UBT
BlackBerry pritet të paraqet një telefon me mbështetje 5G

BlackBerry pritet të paraqet një telefon me mbështetje 5G

Mobile
iPhone SE 3 është telefoni më i lirë 5G që Apple ka prodhuar ndonjëherë

iPhone SE 3 është telefoni më i lirë 5G që Apple ka prodhuar ndonjëherë

Mobile
Samsung hyn në Evropë me marrëveshjen me rrjetin 5G të Vodafone në Britani

Samsung hyn në Evropë me marrëveshjen me rrjetin 5G të Vodafone në Britani

Lajme Teknologji
Shaqiri: Teknologjia 5G së shpejti e “prekshme” për qytetarët e Maqedonisë

Shaqiri: Teknologjia 5G së shpejti e “prekshme” për qytetarët e Maqedonisë

Maqedonia e Veriut
Verizon e pranon se 5G mund ta ‘thajë” jetën e baterisë së telefonit tuaj

Verizon e pranon se 5G mund ta ‘thajë” jetën e baterisë së telefonit tuaj

Lajme Teknologji
Numri i përdoruesve të 5G në të gjithë botën arriti në 200 milionë

Numri i përdoruesve të 5G në të gjithë botën arriti në 200 milionë

Lajme Teknologji
Realme prezanton modelin e ri të telefonit, V11, sjell 5G

Realme prezanton modelin e ri të telefonit, V11, sjell 5G

Mobile
Flitej për një skemë e “çipit 5G në vaksina”: Inxhinieri zbuloi se për çfarë bëhej fjalë

Flitej për një skemë e “çipit 5G në vaksina”: Inxhinieri zbuloi se për çfarë bëhej fjalë

Internet