LAJMI I FUNDIT:

1 prilli

25 Artikuj

Nga e ka origjinën dita e gënjeshtrave – 1 Prilli?

Nga e ka origjinën dita e gënjeshtrave – 1 Prilli?

Interesante
Falimenton restoranti i njohur në Shqipëri, ndërsa kompania kosovare e taksive kthen veturat elektrike në gaz

Falimenton restoranti i njohur në Shqipëri, ndërsa kompania kosovare e taksive kthen veturat elektrike në gaz

Virale
“Rritja e pastave në pemë” – një nga shakatë më të mëdha në historinë e 1 prillit

“Rritja e pastave në pemë” – një nga shakatë më të mëdha në historinë e 1 prillit

Fun Lajme
Stresi: Nuk është faji im përse nuk besoj asnjë ditë, jo vetëm për 1 prill

Stresi: Nuk është faji im përse nuk besoj asnjë ditë, jo vetëm për 1 prill

Yjet
Si lindi Dita e Gënjeshtrave dhe cilat janë disa nga shakatë më të famshme?

Si lindi Dita e Gënjeshtrave dhe cilat janë disa nga shakatë më të famshme?

Trend
Dramë në Bruksel, policia shkel me kuaj pjesëmarrësit në festivalin e rremë në park

Dramë në Bruksel, policia shkel me kuaj pjesëmarrësit në festivalin e rremë në park

Evropa
Lyrical Son ironizon për 1 prill: Urime ditëlindjen politikanë dhe reperë

Lyrical Son ironizon për 1 prill: Urime ditëlindjen politikanë dhe reperë

Yjet
Tajlanda dhe India, dënime edhe me burg për ata që shpërndajnë lajme të rreme rreth coronavirusit më 1 prill

Tajlanda dhe India, dënime edhe me burg për ata që shpërndajnë lajme të rreme rreth coronavirusit më 1 prill

Interesante
Shkup, manifestim për ditën e 1 prillit

Shkup, manifestim për ditën e 1 prillit

Shkupi
Organizohet ”Apriliada” në Shkup (Foto)

Organizohet ”Apriliada” në Shkup (Foto)

Venhar Ramadani
Vetëvendosje: Premtimet e Haradinajt janë të vërteta vetëm më 1 Prill

Vetëvendosje: Premtimet e Haradinajt janë të vërteta vetëm më 1 Prill

Kosovë
Çfarë është dita e gënjeshtrave dhe nga e ka prejardhjen?

Çfarë është dita e gënjeshtrave dhe nga e ka prejardhjen?

Lifestyle
Pamjet nuk gënjejnë: E kishte shkelur dreri për 1 prill, askush nuk i besonte (Video)

Pamjet nuk gënjejnë: E kishte shkelur dreri për 1 prill, askush nuk i besonte (Video)

Fun Lajme
1 Prilli: 10 lajme befasuese, por të vërteta

1 Prilli: 10 lajme befasuese, por të vërteta

Fun Lajme
Politikanëve “u besohet” edhe më 1 Prill (Video)

Politikanëve “u besohet” edhe më 1 Prill (Video)

Sociale
Humori i kompanisë Emirates: Njerëzit e besojnë projektin “APR001” që lehtë asocionte në 1 Prill!

Humori i kompanisë Emirates: Njerëzit e besojnë projektin “APR001” që lehtë asocionte në 1 Prill!

Fun Lajme
Sot në Shkup u shënua “Apriliada” (Video)

Sot në Shkup u shënua “Apriliada” (Video)

Bashkim Iljazi
Sot organizohet manifestimi “Shkupi qesh”

Sot organizohet manifestimi “Shkupi qesh”

Bashkim Iljazi
LSDM: Sot është festa e Gruevskit, ai është ekspert i gënjeshtrave

LSDM: Sot është festa e Gruevskit, ai është ekspert i gënjeshtrave

Bashkim Iljazi
Nesër në Shkup do të mbahet ”Apriliada”

Nesër në Shkup do të mbahet ”Apriliada”

Venhar Ramadani
E tmerrshme: Shikoni reagimin e sirianit të vogël të cilin e gënjejnë se po fillojnë sulmet ajrore (Foto/Video)

E tmerrshme: Shikoni reagimin e sirianit të vogël të cilin e gënjejnë se po fillojnë sulmet ajrore (Foto/Video)

Nga Bota
Loja e ultë i babait, për Ditën e Gënjeshtrave (Foto)

Loja e ultë i babait, për Ditën e Gënjeshtrave (Foto)

Dështime
Origjina e Ditës së Gënjeshtrave

Origjina e Ditës së Gënjeshtrave

Fun Lajme
Reagim interesant i fëmijëve që u mashtruan nga babai për 1 prill (Foto)

Reagim interesant i fëmijëve që u mashtruan nga babai për 1 prill (Foto)

Fun Lajme