Franca e ka djathin ma të mirë, i ka muzetë ma të mirë, e i ka edhe trenat ma të shpejtë, po e ka edhe PEUGEOT që krenohet me të.

Prandaj zgjidhni ofertën nga PEUGEOT që i ka krejt dhe përfitoni pakon atraktive, për veturën tuaj të preferuar:

PEUGEOT 208  1.2 Pure Tech për vetëm 10,490€, apo 159€ në muaj

PEUGEOT 301  1.5 BlueHDi për vetëm 12,490€, apo 189€ në muaj

PEUGEOT 308  1.5 BlueHDi për vetëm 16,490€, apo 249€ në muaj

PEUGEOT 2008  1.5 BlueHDi për vetëm 16,490€, apo 249€ në muaj

PEUGEOT 3008  1.5 BlueHDi për vetëm 24,990€, apo 377€ në muaj

E përveç këtyre çmimeve super të mira, ju përfitoni edhe:

5 vite Garancion

Servisi i parë gratis

Në bashkëpunim me NLB BANK:

Financimi i veturës deri 100% me interes vjetor 4.99% dhe normë efektive të interesit 5.32%.

*Kalkulimi i këstit mujor është llogaritur me pjesëmarrje të klientit.

Për më shumë informata, na vizitoni në sallonin tonë në Çagllavicë (magj. Prishtinë – Shkup, km i 2-të), apo na kontaktoni në: +383 45 501 913

(Artikull i sponsoruar)