NimiTV u qëndron afër diasporës – sjell zbritjen e madhe për abonimet 6 dhe 12 muaj.

NimiTV është platforma unike teknologjike e cila përmes inovacioneve që sjell, u mundëson diasporës afërsi më të madhe me vendlindjen e tyre.

Një gjë të tillë po synojë ta bëjë edhe përmes super ofertës që do ta sjell nga data 13 maj e deri më 24 maj.

Oferta 12 mujore nga 130.56€ në vetëm 99.99€ 
Oferta 6 mujore nga 66.28€ në vetëm 49.99€ 

Kjo super ofertë do t’ju mundësojë të keni qasje në mijëra kanale televizive e të cilat mund t’i shikoni nga 3 pajisje të ndryshme në të njëjtën kohë.

Në mesin e mijëra kanaleve gjenden mbi 40 vetëm të sportit, por gjithashtu ashtu janë edhe 240 kanale shqip, përmes së cilave diaspora e ka më të lehtë përditësimin me kulturën, sportin e lajmet vendore.

Përmes NimiTV mundësohet që fëmija juaj ta ruajë gjuhën dhe zakonet me programet e shqip.

Si të kontaktoni me NimiTV? 

NimiTV mund ta kontaktoni përmes Facebook apo Website, por edhe përmes numrave të telefonit:

Zvicër: +41-44-578-88-99 
Gjermani: +49-221-59988956 
Austri: +43 125 302 2270 
Itali: +39-068-336-4687 
Franca: +08 00 90 95 87 
Angli: +02 03 139 9024 
Norvegji: +47 219 54906 
Suedi: +46 85 352 7812 
Australi: +61 261 884 899 
Finlandë: +35 892 317 0541 
Luksemburg: +35-227-861-384 
Belgjikë: +32 2 893 70 98 
Greqi: +30-211-198-3848 
Holanda: +080-0023-2267