Për shumicën e njerëzve, stina e verës është e preferuara sepse temperaturat e larta ndikojnë që të kemi disponim më të mirë, t’i veshim rrobat e preferuara dhe për shumë arsye tjera.

Ndonëse stinën e verës secili mundohet ta kalojë më së miri, siç duket banorët e Linda Premium Residence përfitojnë më së shumti nga kjo stinë!

Kjo ngase në këtë kompleks afaristo banesor që po jetësohet nga Al Trade Center me standardet më të larta botërore, freskia gjatë verës është e mahnitshme në ambientet e brendshme.

Por përveç kësaj, të gjithë banorët e kompleksit kanë mundësi të shumta se si mund ta kalojnë ditën gjatë temperaturave të larta.

Linda Premium Residence ka menduar për të gjitha, ku gjatë verës banorët mund të freskohen në pishinën e brendshme dhe moderne.

Ndërkaq për ata të cilët nuk e preferojnë notin, kompleksi ka siguruar edhe hapësira të mjaftueshme gjelbëruese, ku freskia e gjelbërimit ju fton të ecni e ta thithni ajrin e pastër për një shëndet sa më të mirë.

Përveç këtyre, Linda Premium Residence ofron edhe shumë karakteristika tjera për banorët e vet, duke përfshirë:

– Sistemin “Smart Home”
– Kopsht për fëmijë
– Restorant
– Mjek dhe barnatore të lagjes
– Fitnes, saunë & spa
– Siguri 24/7 me kamera, etj.

Për më shumë informacione apo për të blerë një banesë tek Linda Premium Residence, kontaktoni:

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 606209 , +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com