0Shares

Banka TEB lanson produktin më të ri në tregun bankar në Kosovë, STARCASH. Për t’iu lehtësuar nevojat e juaja, Banka TEB ka lansuar produktin më të ri në treg - STARCASH.

STARCASH ju ofron që përmes kartelave Starcard dhe Business Starcard, të tërhiqni para nga çdo bankomat të Bankës TEB në Kosovë, kurdo që dëshironi (24/7) dhe t’i paguani ato deri në 12 këste.

Gjatë tërheqjes, përveç që mund të zgjedhni shumën e dëshiruar, ju do të keni edhe opsionin e zgjedhjes së numrit të kësteve që do të paraqiten në ekranet e bankomatëve të Bankës TEB.

STARCASH, jo vetëm që ju mundëson të tërhiqni para shumë shpejtë e lehtë dhe në të njëjtën kohën ju ndihmon që në raste urgjente të kurseni kohën dhe të merrni kredi pa dokumente shtesë me Starcash.

STARCASH është produkt unik në tregun e Kosovës, që ju ofron kredi aty për aty. /Telegrafi/


Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)