0Shares

Punonjësit e bankës së Spanjës kanë zhvilluar protesta dhe janë futur në grevë në shumë nga qytetet spanjolle.

Kjo grevë është organizuar në shenjë reagimi ndaj drejtorëve të kësaj banke për të shkurtuar mijëra vende pune.

Në Madrid protestuesit janë mbledhur përballë selisë qendrore të bankës Bankia.

Në nëntor të 2012 kjo bankë me anë të një njoftimi bëri të ditur shkurtimin e 6 mijë vendeve të punës, që përbën një shkurtim prej 26 për qind të stafit të saj. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)