Për adhuruesit e veturave nuk asgjë më emocionuese sesa prezantimi i një veture të re. Emocionet shtohet e adrenalina rritet kur bëhet fjalë për veturën që e pëlqeni e të cilën mund ta gjeni vetëm në një vend.

Hibrid në tërësi e me specifika të jashtëzakonshme Renault Austral SUV E-TECH po prezantohet për herë të parë, këtë të mërkurë vetëm në Auto Mita.

Prezentimin e kësaj veture mund ta ndiqni në orën 20:00 në faqen e Facebook të Auto Mita.

Materialet nga të cilat është ndërtuar kjo veturë i’u dhurojnë një ndjenjë luksoze kur jeni duke e vozitur.

Por, kjo nuk është e gjitha, përveç performancës së jashtëzakonshme, sigurisë që ofron, pamjes së jashtme që është e mrekullueshme dhe tejet moderne, kjo veturë ka hapësirën e duhur për familje.

Reklama
Reklama

Kjo veturë jo vetëm ka marrë vëmendjen e shumë njerëzve kudo në botë, por edhe do të lërë gjurmë në historinë e tipeve të makinave Renault.

Me mundësinë që Auto Mita ofron për ju, do të keni mundësi ta shihni nga afër përmes prezantimit digjital e pse jo edhe të bëheni pronari i kësaj veturë fantastike.

Ju do të keni mundësi të rezervoni edhe test të vozitjes përmes uebfaqe:

RENAULT-Rezervo Test-Vozitje

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Auto Mita

Instagram: Auto Mita

E-mail:info@automita.com

Nr.tel:045 500 588