eGjeta.com, platformë ku mund të bleni llojllojshmëri të produkteve (goma, vajra, aksesorë dhe pjesë për veturën tuaj, laptop, kompjuterë, smartphone, kozmetikë, paisje sportive, paisje shtëpiake, si dhe shumë produkte tjera.

Në veçanti produktet tuaja të preferuara mund t’i blini shumë lirë në periudhën e ofertës gjenerale që egjeta cdo herë e praktikon, oferta gjenerale fillon nga 27 shtator deri më 05 tetor.

eGjete vajin veturës shumë lirë  në ofertën gjenerale, eGjete biçikletën tënde të preferuar në ofertën gjenerale, edhe eGjete një llojllojshmëri të produkteve të ndryshme.

Të gjitha produktet në eGjeta mund t’i porosisni përmes pajisjeve elektronike, produktet vijnë me garancion dhe transporti është i shpejtë.

Përndryshe, për të porositur produkte origjinale dhe me garancion, apo për çfarëdo pyetje tjetër, vizitoni eGjeta.com në:

Web: eGjeta.com
Facebook: Egjeta.com
Instagram: Egjeta_com