SKODA KAMIQ vjen me dizajn dinamik dhe linja jashtëzakonisht të rafinuara.

Perfekt për njerëzit që vendosin vetë trendet, në vend që ti ndjekin ato, KAMIQ është një SUV shumë i përshtatshëm për rrugët e qytetit.

Si dhe vet emri KAMIQ që në gjuhën shqipe do të thot “diçka që përshtatet në mënyrë të përsosur”, nuk ka dyshim që çdo klient do ta ndjejë përsoshmërinë dhe komoditetin e kësaj veture të veçantë.

Me një dizajn emotiv, sisteme të avancuara të asistencës, hapësirë e mjaftueshme dhe komode si dhe shumë karakteristika të tjera e bëjnë këtë veturë të përkryer!

ŠKODA KAMIQ e ka vazhduar stilin e suksesshëm të dizajnit të SUV si në KODIAQ dhe KAROQ mirëpo këtë herë vjen me veçori të reja vizuele, të tilla si drita të ditës mbi fenerët kryesorë dhe shumë risi të tjera.

Na vizitoni në Porsche Prishtina për ta testuar nga afër pervojën unike me SKODA KAMIQ.

Gjithashtu mund të informoheni në Facebook: Porsche Kosova, përmes tel: 038 606 900

Artikull i sponsoruar