Investimi në tokë gjithmonë është një zgjidhje e përsosur. Megjithatë, edhe më e mirë bëhet kur prona është në një vend të përkryer me të gjithë infrastrukturën përcjellëse.

Partneri juaj, Telegrafi Real Estate ua mundëson ta gjeni tokën ideale ku mund të investoi për shtëpinë tuaj të re apo edhe ndonjë lagje të vogël private.

Gjithçka që duhet të dini rreth tokës në shitje

Kjo tokë atraktive gjendet në një zonë shumë të përshtatshme, sikurse që është Çakllavicë, fshat i cili ndahet nga Prishtina dhe Graçanica.

Megjithatë, parcela e kësaj toke gjendet në zonën kadastrale të Graçanicës, ka të gjithë dokumentacionin e rregullt dhe është ideale për të ndërtuar.

Aty afër ka shtëpi banimi, ambulancë, por edhe shkollat dhe marketet e mëdha janë afër, duke ua bërë jetën edhe më të lehtë.

Detajet e tokës në shitje

11.8 ari

Objekt apo shtëpi e vjetër 2 katesh

E përshtatshme për lagje të shtëpive

Video e tokës në shitje

Kontakti

E-mail: ylli.kos@live.com

Nr.tel: +383 48 900 901

Facebook: Agjensioni Ylli/ Real Estate