Për familjet e mëdha shtëpia është vendbanimi ideal për të jetuar, kjo për shkak të hapësirës, numrit të dhomave dhe oborrit si dhe ofron privatësinë që gjithmonë mund ta keni ëndërruar.

Nëse po kërkoni shtëpi në qytetin e Prizrenit, një në lagjen Bazhderhane e cila plotëson çdo kërkesë tuajën dhe të anëtarëve të tjerë të familjes tuaj, është vënë në shitje.

Gjithçka që duhet të dini rreth shtëpisë në shitje

Kjo shtëpi ka 120m2 sipërfaqe banimi me një sallon dhe kuzhinë, katër dhoma gjumi, një banjo e gjithashtu oborrin.

Është tejet e përshtatshme për familje të mëdha dhe ka lokacion të mirë.

SHTËPIA NË SHITJE

Sipërfaqja 120m2

1 Sallon me kuzhinë

4 Dhoma gjumi

1 Banjo

Oborri

Video e shtëpisë në shitje

 

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Royal Investments

Nr.tel: 043 950 888