Blerja e një shtëpie nuk është proces i lehtë sepse shikohen shumë detaje.

Para se të bleni një shtëpi ju nuk shikoni vetëm sipërfaqen, por edhe numrin e dhomave, oborrin si gjithashtu lokacionin në të cilin ndodhet ajo shtëpi.

Gjithçka që duhet të dini rreth shtëpisë në shitje

Kjo shtëpi me 2.4 ari, ka gjashtë dhoma si dhe një lokal. Shtëpia ka hapësirë të madhe dhe është e gjitha e mobiluar.

Shtëpia gjendet në Prizren më konkretisht në lagjen Jeni Mahall.

SHTËPIA NË SHITJE

2.4 Ari

6 Dhoma

Oborr

Lokal

 

Video e shtëpisë në shitje

 

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Royal Investments

Nr.tel: 043 950 888