Pavarësisht se ku vendosni të jetoni, shtëpia është ambient që ua ofron të gjitha kushtet për të qenë komod. Komoditeti që ua ofron shtëpia nuk ka të bëj vetëm me hapësirën për brenda, por edhe atë jashtë.

Nëse jeni person goxha privat atëherë shtëpia është vendbanimi i duhur për ju.

 

Gjithçka që duhet të dini rreth shtëpisë në shitje

Kjo shtëpi ka katër ari tokë dhe 210m2 total sipërfaqe banimi, ndërsa vetëm terasa e saj ka 75m2. Gjendet në qytetin e Prizrenit, më saktësisht në lagjen Dardania. Shtëpia ka dy kate si dhe nënkulmin që mund të shfrytëzohet si dhomë.

Në të është korridori, kuzhina, salloni, depo, tri dhoma gjumi, një banjo, terasa tejet e madhe si dhe nënkulmi.

SHTËPIA NË SHITJE

Sipërfaqja totale e shtëpisë 210m2

Sipërfaqja e terasës 75m2

4 Ari

Koridori

Depo

Kuzhina

Sallon

3 Dhoma gjumi

1 Banjo

Nënkulmi që mund të shfrytëzohet si dhomë

Video e shtëpisë në shitje

 

Shëtitja virtuale 3D

 

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Royal Investments

Nr.tel: 043 950 888