Kur kërkoni një vendbanim me qira, dëshironi të dini detajisht rreth hapësirës që ka, numrit të dhomave e gjithashtu edhe lokacionin.

Të gjitha këto kanë rëndësinë e tyre, numri dhomave duhet të përshtatet me personat që duan të jetojnë aty, hapësira të jetë e përshtatshme për secilin e gjithashtu edhe lokacioni për lidhshmëri me vendin e punës, shkollën për fëmijët, qendrën e qytetit etj.

Gjithçka që duhet të dini rreth shtëpisë me qira

Kjo shtëpi me hyrje të veçantë (ndaras)  gjendet në lagjen Arbëri në Prishtinë dhe ka sipërfaqe 150m2.

Shtëpia posedon: pjesën për qëndrim ditor ose sallonin, kuzhinë me tryezari, dy dhoma gjumi, dy banjo, dy ballkone me pamje nga qendra e qytetit, një depo, një vend parking dhe oborrin privat.

Çmimi  i qirasë 1,000.00 euro dhe nuk do të keni nevojë të paguani ekstra për ngrohje.

SHTËPIA ME QIRA:

Sipërfaqja 150m2

2 Dhoma gjumi

Qëndrim ditor dhe kuzhinë me tryezari

2 Banjo

2 Ballkona me pamje nga qendra e qytetit

1 Depo

Oborri privat

1 Vend parking

Shëtitja virtuale 3D

Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90