Dromeas gjithmonë i sjell produktet më kualitative në treg dhe me çmimin më të volitshëm, ndërkaq pikërisht këto kanë ndikuar që të jetë kompania më e kërkuar në industrinë e mobilieve.

Sidoqoftë, ndonëse ofron shumë lloje të karrigeve, disa prej tyre janë më të kërkuara në Dromeas.

Më poshtë jua sjellim shtatë karriget më të kërkuara në Dromeas, të cilat shquhen për kualitetin dhe karakteristikat interesante që i kanë.

Karrigia VIP

Karriget VIP ofrojnë kualitetin më të lartë me estetikë të jashtëzakonshme, funksionalitet dhe dizajn anatomik.

Këto karrige shfrytëzohen nga të gjithë drejtorët e Komisionit Evropian.

Karrigia Apollo

Nëse jeni të interesuar për karrige ekzekutive të cilat janë kombinim i elegancës dhe ergonomisë, atëherë karriget APOLLO janë zgjidhja ideale për t’ju ofruar orë të qeta dhe relaksim në punë.

Karrigia Reflex D

REFLEX D është një model tjetër shumë i avancuar i karrigeve. Kjo ka rregullim automatik të mbështetëses në pjesën e pasme, ka kornizë anatomike e cila bën që presioni të shpërndahet në mënyrë të barabartë dhe ka një mekanizëm që e ndihmon të përshtatet me lëvizjet natyrale të trupit.

Kjo karrige ka edhe shumë karakteristika tjera të mira dhe, si çdo karrige tjetër, vjen me 5 vjet garancion dhe me një larmi ngjyrash.

Karrigia ACTION D

Qysh në shikim të parë mund ta vëreni se karrigeja ACTION D siguron rehati të mahnitshme gjatë orarit të punës.

Me një çmim të volitshëm, dizajn të bukur e rehati maksimale, ACTION D vjen me karakteristika të shumta të cilat e bëjnë atë ideale për secilin përdorues.

Karrigia ACTION

ACTION e ka aftësinë të stabilizohet në 5 pozicione, e ka sistemin “anti-panik”, i rregullohet lartësia e ulëses, mund ta përshtatni lartësinë e mbështetëses së shpinës dhe të duarve, ndërkaq pjesa e epërme e mbështetëses së duarve edhe mund të rrotullohet.

Karrigia “ONE”

Me çmim të volitshëm dhe rehati të pakrahasueshme, karrigia “ONE” është zgjidhja më e besueshme për vendet moderne të punës!

Karrigia SMART

ACTION e ka aftësinë të stabilizohet në 5 pozicione, e ka sistemin “anti-panik”, i rregullohet lartësia e ulëses, mund ta përshtatni lartësinë e mbështetëses së shpinës dhe të duarve, ndërkaq pjesa e epërme e mbështetëses së duarve edhe mund të rrotullohet.

Lidhur me ofertat dhe çdo informacion shtesë, kontaktoni në:

Tel: +383 49 463 800

E-mail: dromeasks@gmail.com

FACEBOOKDromeas Kosovë