Sistemi më i avancuar i izolimit të shtëpisë Bunjamini EPS, vjen me disa shtresa të cilat përbëhen nga materiale mbrojtëse ndaj shumë faktorëve të jashtëm.

Pra 40% e të gjithë nxehtësisë në një shtëpi del nga muret e jashtme, kostot e ngrohjes mund të reduktohen deri në 55% vetëm duke instaluar izolim të jashtëm efikas!

Andaj kurse deri në 55% të ngrohjes që e keni pas si shpenzim të planifikuar dhe izoloje shtëpinë me Bunjamini EPS!

(Llogaritja e bazuar në një shtëpi tipike për një familje)

Një izolim i mirëfilltë dhe efikas dallohet që në periudhën e parë të ngrohjes gjatë dimrit!

Për të arritur rezultatin e një izolimi me sistemin thermo-izolues me styropor 12cm nga Bunjamini EPS, muret nga betoni do të duhej të ishin 8 metra të trashë!

Për ta arritur të njëjtën performancë muret nga bllokat e zakonshëm do të duhej të ishin 1.60 metra të trashë!

Shohim pra që asgjë nuk mund ta zëvendësoj një thermo-izolim të mirëfilltë të shtëpisë nga Bunjamini EPS !

Për informata shtesë na kontaktoni në: 

Nr:+383 44 367-061, +383 48 256-051

Email: info@bunjamini.com

Web: www.bunjamini.com