Zhurma e qytetit, pluhuri dhe numri i madh i qarkullimit të njerëzve, ju bën shpesh ta mendoni blerjen e një ville në periferi, me pamje mahnitëse, hapësirë të madhe dhe qetësi absolute.

Asgjë nuk është e pamundur me Telegrafi Real Estate, partneri juaj ideal, për gjetjen e patundshmërisë që ju po e kërkoni tash e një kohë të gjatë.

Andaj as një villë e tillë nuk është problem për ta gjetur dhe nëse jeni të interesuar ky është rasti ideal për ju.

Gjithçka që duhet të dini rreth villës në shitje

Villa superluksoze ka 980m2, hapësirë dhe pamje nga liqeni i Batllavës. E gjithë kjo villë mundësoni ta shijoni vikendin, pushimet dhe qëndrimet për qefin tuaj, me më të dashurit tuaj në rehati dhe qetësi të plotë.

Kjo villë ndodhet në Orllan të Podujevës dhe jo vetëm me familje, por mund të ftoni edhe mysafirë për shkak të numrit të madhë të dhomave që ka. Nëse nuk e frekuentoni shpesh, mund ta përdorni edhe për ta lëshuar me qira.

Gjendja e saj nuk është e përfunduar, andaj ju mund ta rregulloni sipas preferencave tuaja, ashtu si ju përshtatet më së miri me stilin që keni.

Villa ka në total 980 metra katrorë të cilat shtrihen në 3 katet ku gjenden në total 9 dhoma dhe 5 banjo, e po ashtu edhe tarracat me pamje magjepsëse kah liqeni i Batllavës.

SHËTITU NË VILLË PËRMES MODULIT 360 SHKALLË

SHËTITU NË VILLË PËRMES VIDEOS ME TITRA

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Invest Real Estate

Nr.tel: 043 400 400

E-mail: info@invest-realestate.com