Për të jetuar të lumtur e të qetë dhe ngrohtësi familjare, sidomos kur jeni në numër të madh të anëtarëve, veç shtëpisë rëndësi ka edhe lokacioni në të cilin ndodhet.

Në lagje të qetë me qasje të lehtë në qendër të kryeqytetit, kjo shtëpi ka hapsirë të mjaftueshme për një familje të madhe dhe gjithashtu është e mobiluar.

Gjithçka që duhet të dini rreth shtëpisë në shitje

Kjo shtëpi është luksoze dhe me hapësirë goxha të madhe, që do t’i përshtatej familjeve të mëdha, shumë anëtarëshe. Përveç numrit të dhomave, mobilimit, mundësi hyrje-dalje nga koridori dhe përmes dhomave, ka një master bedroom apo ndryshe një mini apartament që përveç hapësirës për të fjetur ka edhe pjesën për vendosjen e rrobave e gjithashtu banjo dhe tualet.

Për të mësuar më shumë për shtëpinë dhe për ta parë më afër, shikojeni videon e përgatitur nga Telegrafi Real Estate

EKSPLOROJENI SHTËPINË EDHE PËRMES MODULIT INOVATIV 360 SHKALLË

Për informata shtesë kontaktoni në:

E-mail: info@invest-realestate.com
Nr.tel: +383 43 400 400
Faqja zyrtare: www.invest-realestate.com