Sikurse është thënë gjithmonë, investimi më i mençur e më i duhur mbetet në tokë! Por përtej se është investim i mirë, shumë njerëz blejnë tokë me të vetmen arsye: ndërtimin e shtëpisë së ëndrrave!

Përderisa gjithandej ekzistojnë shtëpi e banesa në lagje nga më ekskluzivet deri tek ato më të thjeshtat, një pjesë e madhe e njerëzve preferojnë që shtëpia e tyre të jetë e ideuar nga vet ta dhe ta ndërtojnë nga zeroja!

E mundësia më e mirë për ta ndërtuar shtëpinë e ëndrrave, është duke i blerë këto 6 ari tokë të cilat gjenden në pozicion të lakmueshëm vetëm 6 minuta larg qendrës së kryeqytetit me veturë!

Lokacioni i tokës është pjesë e zonës kadastrale “Kodra e Trimave” apo afër “Bunarit të Hajratit”.

Toka ka rrugën dhe infrastrukturën e gatshme për ta ndërtuar shtëpinë e ëndrrave, ndërkaq e posedon të gjithë dokumentacionin ku përkthimi bëhet brenda ditës!

Video e tokës në shitje

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Kjo pronë është private dhe për ta blerë duhet ta kontaktoni shitësin në numrin e telefonit +383 48 500 331 (Viber & Whatsapp)