Me padurim është pritur Kampionati Evropian “Euro2020” për t’i bashkuar kombëtaret më të forta të Evropës për momentin dhe fansat e futbollit nga gjithandej.

Thuajse çdo ditë, ndeshje të forta na bëjnë të përjetojmë emocione të pafundme – ankth, gëzim, mërzi e lumturi.

Por të gjitha këto ndeshje dhe rrugëtimi drejt zgjedhjes së kampionatit të këtij turneu, më së miri përcillen kur pranë vetes keni kampionin e shijeve – Vipa Chips.

Vipa Chips gjatë Euro2020 është shija e pa rezistueshme që duhet ta keni në tavolinë.

Mjafton ta zgjedhni shijen – Classic, Pizza, Sour Cream, Ketchup apo Sweet Pepper – dhe t’i përjetoni emocionet si asnjëherë më parë!