Gjithçka merr ngjyra të arta, zhveshet nga vera e temperaturat fillojnë të ulen, bukurinë dhe veqantinë e vjeshtës më së miri do të mund ta shijoni në objektet banesore të Al Trade.

Pamjet panoramike të kësaj stine duken dyfish më mirë nga dritaret dhe terasat me ndërtim të planifikuar deri në detajet e fundit, të Kompleksit Linda dhe Linda Premium Residence.

Por kjo nuk është e gjitha që ju mund ta shijoni gjatë vjeshtës, ju keni gjithçka që ju nevojitet në përditëshmëri brenda komplekseve pavarisht kohës, temperaturave apo dëshirës për të qëndruar më gjatë në shtrat.

E kur jemi tek shtrati dhe gjumi, izolimi tejet i qëndrueshëm në këto komplekse banesor do të bëj të pushoni e të flini pa zhurmë e gjithashtu pa e ndjerë nevojën që ta përdorni nxemjen edhe për një kohë.

Nëse jeni tip sportiv apo nuk mund të qëndroni pa bërë ndonjë aktivitet keni edhe hapësirat rekreative të cilat mund t’i shfrytëzoni, e po ashtu pishinën në Linda Premium Residence.

Me një fjalë vjeshta nuk do të bëhet asnjëherë e mëzitshme në Kompleksin Linda dhe Linda Premium Residence sepse ka shumë benefite që do t’ua zbukurojnë rutinën.

Në të njejtën kohë për fëmijët tuaj, çdo vikend në mëngjeset e hershme apo mesdite mund t’i shfrytëzoni këndet për lojëra dhe të argëtoheni tej mase.

Vjeshta merrë ngjyrat e arta e momentet e arta i shijoni vetëm me Al Trade, sepse aty jeta nis dhe merr kuptimin e plotë.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Al Trade Center

Nr.tel: 0800 77770

E-mail: info@altradecenter.com