Të ndërtuara me përsosmëri në çdo metër katror, komplekset banesore nga Al Trade nuk do t’iu falin vetëm rehati dhe ndjenjën e shtëpisë, por edhe atë të luksit dhe glamurozes.

Me pamje fantastike, hapësirë tejet të madhe e terasa fantastike, është penthouse në kompleksin Linda Premium Residence.

Tipet e tyre në Linda Premium Residence janë të ndryshme, por të gjitha kanë elemente që plotësojnë çdo kërkesë tuajën për të jetuar qetësisht e në privatësi të plotë.

Asgjë nuk është e rëndomt rreth tyre, përkundër është unike dhe me standarde të larta ndërtimi e që lënë të magjepsur secilin që i sheh.

Përrallore në çdo aspekt, paqja dhe privatësia janë dy elementet kyqe që nuk do të ju mungojnë asnjëherë nëse zgjedhni të jetoni në Linda Premium Residence.

Një penthouse i tillë do t’iu mundësojë të shijoni luksin e të pasurit ashensor i cili hapet direkt brenda baneses tuaj e gjithashtu do ta keni një kat të plotë për vete. Me një fjalë, njejtë si trofeu në sporte të ndryshme, ashtu konsiderohet edhe penthouse brenda një kompleksi banesor.

Të jetosh në penthouse është të flini dhe të zgjoheni nga gjumi me pamje madhështore sikur keni një vendbanim në qiell. Asgjë nuk do t’iu mungojë nga shtëpia apo oborri, pasi në penthouse të Linda Premium Residence do t’i keni të gjitha.

Ekskluzive për ju, një penthouse i tillë do t’iu bëj të ndjeheni si në maje.

Shijoni luksin e ambientit dhe qetësisë me këtë penthouse.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Nr.tel: 0800 77770

E-mail: info@altradecenter.com

Facebook: Al Trade